Słyszałeś Fiord??
Świetnie! Próbujcie to nic strasznegoania N pisze:Jeśli chodzi o wystawianie to chcielibyśmy spróbować. Może na czerwcowej wystawie w Lublinie. Ale kompletnie nie wiemy jak się do tego zabrać więc mam nadzieję że nie stchórzymy....
Nie przypominaj mi... gówno to przy padlinie pikuś... ostatnio jak Świt wytarzał się w jakiejś niezidentyfikowanej padlinie to całe mieszkanie śmierdziało prawie tydzieńAnia W pisze:tarzanie w padlinie też jest ciekawym doświadczeniem
Asiun pisze:A jej mina jak się odwróciła i zobaczyła pusty nocnik
To było tak bezbrzeżne zdziwienie - prawie zaniemówiła:
Wyobrażam sobieAsiun pisze:Normalnie do końca życia nie zapomnę wyrazu jej twarzy![]()
![]()
Jasne że próbujcie. My też nie wiedzieliśmy od czego zacząć więc pytaliśmy wszystkich, kogo tylko sie dałoPaula pisze:ania N napisał(a):
Jeśli chodzi o wystawianie to chcielibyśmy spróbować. Może na czerwcowej wystawie w Lublinie. Ale kompletnie nie wiemy jak się do tego zabrać więc mam nadzieję że nie stchórzymy....
Świetnie! Próbujcie to nic strasznegojak macie jakieś pytania, to na wątku wystawowym powinien być odpowiedni temat. Poczytajcie i pytajcie