Dziękujemyuncja pisze:Powodzenia, obyście tak zawsze o niej mówiliPasja pisze:Nasza cudna Tundra ...

Dziękujemyuncja pisze:Powodzenia, obyście tak zawsze o niej mówiliPasja pisze:Nasza cudna Tundra ...
W takim razie w pierwszy tydzień sierpnia zapraszamy pod Szczecin, Zajo panience pokaże kilka sztuczekPasja pisze:Nasza cudna Tundra już jest z nami..
DziękujemyHekate pisze:Przygodę czas zacząć.Wszystkiego dobrego.
O super!!! A gdzie pod Szczecin?kasiawro pisze:W takim razie w pierwszy tydzień sierpnia zapraszamy pod Szczecin, Zajo panience pokaże kilka sztuczekPasja pisze:Nasza cudna Tundra już jest z nami..
.
Pasja pisze:O super!!! A gdzie pod Szczecin?kasiawro pisze:W takim razie w pierwszy tydzień sierpnia zapraszamy pod Szczecin, Zajo panience pokaże kilka sztuczekPasja pisze:Nasza cudna Tundra już jest z nami..
.
Tak popieramMarzena i Czarek pisze:Pani Karolino czas założyć blog. Wklejać zdjęcia. Czas szybko płynie , a maluszki rosną i za miesiąc nie będziemy pamiętać jak wyglądały.
Postaram się jutro wysłać na maila..Monika M-S pisze:Straszą i straszą![]()
Nie przejmujcie się![]()
Hańcza nie sprawiała nam żadnych problemów i myślę, że dzieciaczki mają dużo z mamusi Hanusi i będą ogarnięte![]()
Chciałam zgrać zdjęcia z telefonu, te co dostałam wczoraj na messengera, ale nie umiem ich pobrać.
Gdybym je miała na mailu, albo na fb to je pobiorę, zmniejszę i tu u Was wkleję
Karsibór, to chyba bardziej nad SzczecinPasja pisze:O super!!! A gdzie pod Szczecin?kasiawro pisze:W takim razie w pierwszy tydzień sierpnia zapraszamy pod Szczecin, Zajo panience pokaże kilka sztuczekPasja pisze:Nasza cudna Tundra już jest z nami..
.