Wystawa Lublin 10-11 Grudnia 2016
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Wystawa Lublin 10-11 Grudnia 2016
CACIB - sorry zjadłam literkę po drodze 

- Monika M-S
- Gadu-Gadu: 0
Gratulujemy Wszystkim
Sporo Was tam było
Ładna fotorelacja w oprawie szlacheckiej na fb
Pozdrawiamy
Monika z Hańczą

Sporo Was tam było

Ładna fotorelacja w oprawie szlacheckiej na fb

Pozdrawiamy
Monika z Hańczą
Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
Zapraszamy: http://www.hodowlalesioki.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Gratulacje dla wszystkich !
Świetna stawka i oprawa na finałach
Fotorelacja też obszerna i wygląda na bardzo fajną...tylko dlaczego takie miniaturki
Już bym nawet przebolała, że nie wiem kto jest kto, bo bym sobie po numerkach sprawdziła...ale nic nie widać

Świetna stawka i oprawa na finałach

Fotorelacja też obszerna i wygląda na bardzo fajną...tylko dlaczego takie miniaturki

Już bym nawet przebolała, że nie wiem kto jest kto, bo bym sobie po numerkach sprawdziła...ale nic nie widać

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Brawo dla wszystkich za chęci i obecność.
Gratki dla ogarków. Brawo Żądza - dumni jesteśmy
Czy wiemy za co były oceny dobre i bardzo dobre. Nadzieja z jakiego powodu dostała bdb?
I też wnioskuję jak koleżanka powyżej aby wklejać normalnych rozmiarów zdjęcia i podpisywać, choć za umieszczenie serdecznie dziękuję
.
Nie wszystkie psy rozpoznaje i twarze nie wszystkie znajome - nie te lata już co kiedyś
.
Gosi od Lusi i Madzi w stroju nie poznałam - zimowy strój przybrała, dobrze że psy znam
.
Stroje piękne i Wy w nich piękni!!
Gratki dla ogarków. Brawo Żądza - dumni jesteśmy

Czy wiemy za co były oceny dobre i bardzo dobre. Nadzieja z jakiego powodu dostała bdb?
I też wnioskuję jak koleżanka powyżej aby wklejać normalnych rozmiarów zdjęcia i podpisywać, choć za umieszczenie serdecznie dziękuję

Nie wszystkie psy rozpoznaje i twarze nie wszystkie znajome - nie te lata już co kiedyś

Gosi od Lusi i Madzi w stroju nie poznałam - zimowy strój przybrała, dobrze że psy znam

Stroje piękne i Wy w nich piękni!!
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Puknij 2 razy w zdjęcie i powiększ palcami - rozszerzając.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Marzena i Czarek pisze:Puknij 2 razy w zdjęcie i powiększ palcami - rozszerzając.

Na kompie się nie daMarzena i Czarek pisze:Puknij 2 razy w zdjęcie i powiększ palcami - rozszerzając.

Faceci na niebiesko (stary w dżinsachkasiawro pisze:Nie wszystkie psy rozpoznaje i twarze nie wszystkie znajome - nie te lata już co kiedyś.

Właśnie zastanawiałam się gdzie mam pukaćhania pisze:Na kompie się nie daMarzena i Czarek pisze:Puknij 2 razy w zdjęcie i powiększ palcami - rozszerzając.