Przyślij mi swój nr tel, jak wyjdziemy od weta to damy Ci znać co i jak.kasiawro pisze:Ja mogę odebrać psa z Gliwic/Katowic i zawieźć do hodowcy od jutra do czwartku lub poniedziałek/wtorek jeszcze następnego tygodnia.
KATOWICE młody Ogar Polski znaleziony 21.02.2016
Re: KATOWICE młody Ogar Polski znaleziony 21.02.2016

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
500370525 czekam na info o której macie wizytę?
Weci są od godz 8, zobaczymy jeszcze czy podskoczymy do naszego bo w sumie bliżej czy do Klaudii.kasiawro pisze:... o której macie wizytę?
Ale myślę, że do 10,11 uwiniemy się z tematem.

Nie wątpię w dobrą wolę nikogo z tego forum.
Musimy po prostu w podobnych sytuacjach zawsze pamiętać że mamy być rzecznikiem psa a nie właściciela.
Trzymam kciuki za szybkie leczenie i bez powikłań.
Gdybym mogła w czymś być użyteczna to jestem do dyspozycji.
Musimy po prostu w podobnych sytuacjach zawsze pamiętać że mamy być rzecznikiem psa a nie właściciela.
Trzymam kciuki za szybkie leczenie i bez powikłań.
Gdybym mogła w czymś być użyteczna to jestem do dyspozycji.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ja już pisałam , że pomogę finansowo w operacji . Proszę tylko napisać kiedy i komu wysłaś kasę . Popzdrawiają luśka (Gaja) i Madzia (Nadzieja) siostra Nikodema.
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Jeśli będzie potrzeba to dorzucę 100 zł do operacji psiaka. Od Psiej Comety.
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
my także dorzucimy 100 .
za zajęcie sie Nikodemem

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Ja i Klaudia byłyśmy razem z psem u weta.
Pies waży 28kg, chudziutki, kilka razy od wczoraj wymiotował.
Osłuchowo i ogólnie z psem jest ok, natomiast oczy są do natychmiastowego zabiegu !
W samochodzie pies kilka razy zwymiotował. Jest tak zarobaczony, że wymiotuje robalami
A teraz z całym szacunkiem ale hodowca na forum pisze, że psa może zabrać w każdej chwili a potem przez telefon zasłania się szczeniakami i brakiem czasu dla Nikodema
Pani Joasiu ? chce Pani dać kolejną szansę opiekunce, która nie potrafi zając się psem ?
Kłamie non stop i zaczęła już gubić się w zeznaniach ?
I jeszcze jedno - pies na widok owej opiekunki nie wie gdzie uciekać ! Chowa ogon pod siebie i szuka ucieczki więc to też o czymś świadczy ...
Kasiawro dzisiaj mogła psa podrzucić ale hodowca nie chce też, żeby Kasia przyjeżdżała ...
Hodowca wydzwania po klinikach i wypytuje czy my byłyśmy z psem na kontroli
O co chodzi ?
Zdjęcia psa z dzisiaj.

tego było więcej

Pies waży 28kg, chudziutki, kilka razy od wczoraj wymiotował.
Osłuchowo i ogólnie z psem jest ok, natomiast oczy są do natychmiastowego zabiegu !
W samochodzie pies kilka razy zwymiotował. Jest tak zarobaczony, że wymiotuje robalami

A teraz z całym szacunkiem ale hodowca na forum pisze, że psa może zabrać w każdej chwili a potem przez telefon zasłania się szczeniakami i brakiem czasu dla Nikodema

Pani Joasiu ? chce Pani dać kolejną szansę opiekunce, która nie potrafi zając się psem ?
Kłamie non stop i zaczęła już gubić się w zeznaniach ?
I jeszcze jedno - pies na widok owej opiekunki nie wie gdzie uciekać ! Chowa ogon pod siebie i szuka ucieczki więc to też o czymś świadczy ...
Kasiawro dzisiaj mogła psa podrzucić ale hodowca nie chce też, żeby Kasia przyjeżdżała ...
Hodowca wydzwania po klinikach i wypytuje czy my byłyśmy z psem na kontroli

O co chodzi ?
Zdjęcia psa z dzisiaj.

tego było więcej

Jeżeli sytuacja tak wygląda to może przychylić się do propozycji Agi, że może go wziąć na razie do siebie? Pies potrzebuje pomocy na cito a myślę, że fundusz stać i na zbieg jego oczu i na karmę dla niego.
BasiaM wielkie dzięki za to co zrobiłaś dla Nikodema
I dla Klaudii wielkie podziękowania.
Jestem za pomocą psu, szczególnie jeśli chodzi o zabieg na powiekach - jak najszybciej, żeby już nie cierpiał. Tylko kto się tym zajmie? czy dziewczyny będą mogły jeszcze poświęcić swój czas?
Musimy mieć tylko jasną sytuację prawną psa.

Jestem za pomocą psu, szczególnie jeśli chodzi o zabieg na powiekach - jak najszybciej, żeby już nie cierpiał. Tylko kto się tym zajmie? czy dziewczyny będą mogły jeszcze poświęcić swój czas?
Musimy mieć tylko jasną sytuację prawną psa.
Byleby w sercu ciągle maj!