Regionalny Konkurs Tropowców ZAMOSTKI 5.09.2015

Awatar użytkownika
gryfna
Gadu-Gadu: 0

Re: Regionalny Konkurs Tropowców ZAMOSTKI 5.09.2015

Post autor: gryfna »

Gratulacje dla wszystkich ogarów i ich Przewodników!
Wspaniała reprezentacja rasy! :silacz: :piwko: :)

Fraszka specjalne buziaki od kochającego Gniewiczka. ;) :marzyc:
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Konkurs na naprawdę wysokim poziomie :silacz:
Na siedemnaście startujących, tylko jeden nie zaliczył odłożenia a aż 12 ukończyło z dyplomami
Wygrał GP Lento z Książęcych Borów (120 pkt.) przed GP Grotem z Huculskiej Łąki (106 pkt.)
Miejsca Ogarów
3 - Fraszka z Zagrajboru 100 pkt. dyplom I
6 - Opoka Olfactus 90 pkt. dyplom I
7 - Fiona Pola i gaje Ołtarzew 82 pkt. dyplom I
9 - Felix Pola i gaje Ołtarzew 86 pkt. dyplom II
10 - Basior Sfora Nemroda 80 pkt. dyplom III
12 - Traszka Ogarusy 60 pkt. dyplom III
- Husarz z Sarmackiej Tradycji 62 pkt.

Na zakończenie składam w imieniu Fraszki, Opoki, Bystrej i Felixa ogromne podziękowania dla Fiorda - za geny ;)
S.
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
lusia

Post autor: lusia »

Pierwszy raz byłam na takim konkursie i powiem , że baardzo i to bardzo mi się podobało . Przemili ludzie , atmosfera sympatyczna i świetna zabawa dla ludzi i dla psów . Jestem też zadowolona bo Madzia ( Nadzieja ) zachowywała się swobodnie , co najważniejsze nie bała się strzałów a reszty nauczę się ja i moje psy .. Szkoda ,że nie było Luśki(Gaji), Bo ona trochę boi się huków , a tu by się oswoiła ze strzałami .Ale to nie pierwsza i na pewno nie ostatnia moja obecność na konkursie tropowców . Mam nadzieję , że uda mi się wyszkolić suczki i wystartować na wiosnę ( chociaż na próbę ) Jeszcze raz dziękuję za mile spędzony czas .Czekam na zdjęcia - może gdzieś się załapałyśmy.
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Wielkie gratulacje dla wszystkich startujących, szczególne dla dyplomowanych :piwko:
Felix - debiutant :brawo_1:
Proszę o szerokie relacje i wiele zdjęć w imieniu własnym i dziewczyn :prosze_1:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Gratulacje i jeszcze raz gratulacje dla całej reprezentacji !!! :piwko:
Czekam z niecierpliwością fotorelację :)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Foty - mam ale teraz nie umiem ich wstawiać. ;)

Fiord ze swoimi genami się zarumienił i pęka z dumy z dzieciaków. :wstydek: Wszystkie spisały się na piątkę. :silacz: Feliks debiutant spisał się wspaniale, pięknie tropi , strzały olewa tylko trochę pracy nad odłożeniem i dzikiem i będzie super. ;)

Fraszka jak widać super zresztą nigdy w nią nie wątpiłam. ;) Opoka też stanęła na wysokości zadania. Bystra wystartowała dodatkowo jako oszczekiwacz ale wróciła po Jacka i dopiero oszczekała więc punkty odjęte - trzeba to u niej dopracować. ;) Generalnie ogarki bardzo fajnie i jest też dobry potencjał do pracy.
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Bardzo się cieszę frekwencją i poziomem jaki reprezentowany był przez nasze czapraki :piwko:
Felix poszedł po całości :silacz: .
Iza i Sławek pisze: Wielkie gratulacje dla organizatorów -konkurs w Zamostkach jest jednym z najlepszych w Polsce :brawo_1:
Sławku przepraszam, może się czepiam, ale takie stwierdzenie może postawić jak dla mnie osoba, która obecna była na większości konkursów w Polsce.
To nie znaczy, że tam nie było najwyższego poziomu i wspaniałego towarzystwa :).
Awatar użytkownika
Iza i Sławek
Kontakt:

Post autor: Iza i Sławek »

Czepiasz się ;)
Ale masz rację - każdy konkurs jest inny, i każdy powinien być oceniany indywidualnie. Nie słyszałem żadnych narzekań, tylko same pochwały z ust "wyjadaczy" więc chyba było nieźle ;)
Wesna z Gończaków
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Iza i Sławek pisze:Czepiasz się ;)
Ale masz rację - każdy konkurs jest inny, i każdy powinien być oceniany indywidualnie. Nie słyszałem żadnych narzekań, tylko same pochwały z ust "wyjadaczy" więc chyba było nieźle ;)
Czepiam się nie bez powodu :jezyk_3: chcę i to nie tylko Tobie, ale innym również uświadomić aby uważać na słowa. W takim przypadku można na wyrost zrobić komuś dobrą bądź złą opinię, a nie o to chyba chodzi. Dotyczy to nie tylko konkursów, ale wystaw, miotów, hodowli itp...
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Gratulacje dla wszystkich :)

Muszę przyznać, że odczucia mam podobne jak Kasia. Pierwsza moja myślą po przeczytaniu tego zdania była taka, że nie jesteś "wyjadaczem" konkursowym i masz mało podstaw, żeby tak autorytatywnie oceniać. Zupełnie inaczej by brzmiało "najlepszy z konkurs z tych na których byłem", "bardzo cenię konkursy w Zamostkach", "świetna organizacja". Ale opinie o najlepszych w Polsce zostaw ludziom, którzy mają za sobą starty w kilkunastu, kilkudziesięciu konkursach naprawdę w całej Polsce. I nie czepiam się tego konkursu i wierze w to, że jest świetnie zorganizowany, ale wyrażając opinie miejmy do tego podstawy.
ODPOWIEDZ