Regionalny Konkurs Tropowców ZAMOSTKI 6.09.2014

Awatar użytkownika
Marta A
Gadu-Gadu: 0

Re: Regionalny Konkurs Tropowców ZAMOSTKI 6.09.2014

Post autor: Marta A »

Haha, a na fotce pt. "Rodzinnie" ja jaką zdegustowaną minę mam :gleba:
Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Marta A pisze:Haha, a na fotce pt. "Rodzinnie" ja jaką zdegustowaną minę mam :gleba:
:niewka: :niewka: Widać taka rodzina. ;) ;)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

ketrin pisze: ...... tyle słów uznania i gratulacji za prace z psem i jego dokładność co po konkursie to nigdy nie słyszałam :wstydek: :
a i tak nie bardzo w nie wierzyłam :jezyk_3:
Chociaż faktycznie na wstępie sędziowie podeszli ostrożnie do tematu pytając "czy ten staruszek też zgłoszony? " :jezyk: Ale było zdziwko :D
qzia pisze: A Kasia niech mi powie jak ona tych sędziów czaruje, że zawsze wychodzi na super przewodnika. :mysl_1: :mysl_1: Ja to co konkurs to durnia z siebie robię. :placzek: :placzek:
Ja powiem :happy3:
Najpierw trzeba się zgłosić tylko dlatego, żeby znajomym zrobić przyjemność i jechać wyłącznie z założeniem towarzyskim. Dobrze trochę się spóźnić na wstępie. ;) Potem jakąś godzinę przed wejściem na ścieżkę zacząć dyskutować z drugą połową o tym kto idzie z psem. W trakcie dyskusji dobrze jest wyrazić nawet gotowość do skręcenia kostki (oczywiście, żeby nie iść). Przy czym druga połowa musi aktywnie dyskutować i podawać celne argumenty dlaczego to ta druga strona powinna być przewodnikiem. Po godzinie, tuż przed wejściem na ścieżkę trzeba postawić ultimatum - albo idziemy razem albo ja nie idę ! . Druga połowa musi podjąć wyzwanie :) A potem to już jak drużyna pierścienia trzeba wspólnie ruszyć w 600 metrową podróż i nie za bardzo przeszkadzać psu...który po prostu dobrze robi co do niego należy mimo, że na ścieżce ostatni raz był rok wcześniej :silacz:
qzia pisze:
Marta A pisze:Haha, a na fotce pt. "Rodzinnie" ja jaką zdegustowaną minę mam :gleba:
:niewka: :niewka: Widać taka rodzina. ;) ;)
Dobra, podjęłam wyzwanie - poszukam bardziej promiennej :D
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Fajnie mieliście :) Gratulacje dla odważnych ! :)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Gratulacje! :silacz: :piwko:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gryfna

Post autor: gryfna »

Na łamach najnowszego numeru kwartalnika "Pies" na stronie 49 jest ciekawy i bardzo trafny artykuł będący jednocześnie relacją z konkursu w Zamostkach. Zachęcam do przeczytania.
W wersji wirtualnej http://zkwp.pl/zg/pies/numery/pies_2014_4.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Oooooooo... same znajome, z przeproszeniem, pyski :marzyc_2:
:hi_1:
Byleby w sercu ciągle maj!
ODPOWIEDZ