http://www.e-hotdog.pl/index.php?cat_id=25" onclick="window.open(this.href);return false;

Na wodę praktycznie już nie potrzebuję miski, Amon tylko pije z nad wanny.wszoleczek pisze:Dokładnie. U mnie w cieplejsze dni zawsze najlepiej wprawdzały się duże pojemniki po śledziach. Zwłaszcza na wodę.
Po śledziach ? Znaczy, że pieski najpierw śledzie wsuwały a potem chciało im się dużo pić pewnieLeszek pisze:Dokładnie. U mnie w cieplejsze dni zawsze najlepiej wprawdzały się duże pojemniki po śledziach. Zwłaszcza na wodę.
No proszę... Amon najwidoczniej lubi jedynie świeżutka wodęLeszek pisze:Na wodę praktycznie już nie potrzebuję miski, Amon tylko pije z nad wanny.
Lessi nie miała swojego jednego konkretnego miejsca, więc miski były wszedzie (na jednym pietrze, na drugim, na ganku, w kojcu, koło domu, za domem, daleko iść nie musiałaMalgosiaczek_27 pisze:Po śledziach ? Znaczy, że pieski najpierw śledzie wsuwały a potem chciało im się dużo pić pewnieLeszek pisze:Dokładnie. U mnie w cieplejsze dni zawsze najlepiej wprawdzały się duże pojemniki po śledziach. Zwłaszcza na wodę.
![]()