Klubowa Wystawa Ogarów Polskich 08.06.14 - Strzelce Opolskie
Moderator: BACHMATsforanemroda
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Re: Klubowa Wystawa Ogarów Polskich 08.06.2014 Strzelce Opolskie
DUSIA z Beskidzkich Wysp zgłoszona w championach 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
Staram się wrzucić stawkę w pierwszym poście i proszę o uzupełnienie klas przy zgłoszonych już psach.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja jade bez psa i to nie pierwszy raz : ). Uwazam, że hodowcy też powinni zachecac, informowac wlascicieli psow z ich przydomkiem aby psy pokazywac, a milosnicy rasy zapraszac na takie swieto inne znajome psy - takie moje male przemyslenia.
Co do tego dlaczego takie ilosci male to wina stoi jak już to po dwoch stronach.
Pamietam swiatowke w Poznaniu 62 ogary, klubowa w Swierklancu 47 jak dobrze pamietam..
Bardzo się cieszylam na to, że rasy polskie razem, że fajna promocja.
Uwazam, że jak raz w roku zaplacimy za wystawe to nic nam się nie stanie, a pieniazki mozna wczesniej zaplanowac.
Co do tego dlaczego takie ilosci male to wina stoi jak już to po dwoch stronach.
Pamietam swiatowke w Poznaniu 62 ogary, klubowa w Swierklancu 47 jak dobrze pamietam..
Bardzo się cieszylam na to, że rasy polskie razem, że fajna promocja.
Uwazam, że jak raz w roku zaplacimy za wystawe to nic nam się nie stanie, a pieniazki mozna wczesniej zaplanowac.
Znam takich co cały Dolny Śląsk obdzwonilikasiawro pisze: Uwazam, że hodowcy też powinni zachecac, informowac wlascicieli psow z ich przydomkiem aby psy pokazywac, a milosnicy rasy zapraszac na takie swieto inne znajome psy - takie moje male przemyslenia.

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja klubówke i pieniążki planowałam dużo wcześniej tylko jakoś zapomnieli zapłacić na czas a z moją rodziną to nie znasz dnia ani godziny. 

- Iza i Sławek
- Kontakt:
Kasiu, a ta druga strona to kto ?kasiawro pisze:...Co do tego dlaczego takie ilosci male to wina stoi jak już to po dwoch stronach...
.

a powody naszej małej aktywności na wystawach to temat na nowy post i burzliwą dyskusję

S.
Wesna z Gończaków
Nie oczekiwałem od organizatorów szczególnych atrakcji typu kobieta z brodą
ale do informacji kto jest przewidziany do sędziowania konkurencji hodowlanych mam prawo. Chyba
Należę do grupy klubowiczów która potencjalnie mogła być tym zainteresowana uwagi na posiadane psy.

Należę do grupy klubowiczów która potencjalnie mogła być tym zainteresowana uwagi na posiadane psy.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- aganowaczek
A, że tak z mojej wrodzonej ciekawości zapytam: dlaczego?kasiawro pisze:Ja jade bez psa i to nie pierwszy raz : )
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Konkurencje hodowlane miał przeprowadzić Sędzia Skrzyński i Sędzia Larska. Z powodów zdrowotnych Pani Barbary zastąpi ją Sędzia Ryk i prawdopodobnie Sędzia Bocianowski
(info z wczoraj)
a L&F w championach
(info z wczoraj)
a L&F w championach
Wesna z Gończaków
Ale wczoraj takich informacji na ogólnie dostępnych stronach klubu czy oddziału organizującego wystawę nie było.
Sprawdziłem. Nadal nie ma.
Sprawdziłem. Nadal nie ma.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer