W zlocie będzie uczestniczyło 27 osób w tym od piątku będzie 17.
Dziś byłam wiata imprezowa nowa właśnie dziś jest wykańczana, dziki w zagrodzie czekają na gości (suchy, zbędny w domu chleb mile widziany). W prognozie pogody słonko widać w tych dniach, popadało przez 1,5 dnia, jest ciepło więc jeszcze grzyby mogą się pojawić

.
Dojazd do Złotówka od strony północnej (Syców) trasy S8:
Zjazd na drogę numer 340 - Trzebnicę z S8, potem cały czas prosto drogą 340 do miejscowości Zawonia. W Zawoni skręcamy w prawo jest tam drogowskaz na Czeszów. Jedziemy prosto do wsi Grochowa, za wsią ok 2-3 km jest drogowskaz ZŁOTÓWEK 1 oraz strzałki z napisem DOMEK MYŚLIWSKI więc skręcamy wedle tych znaków w prawo.
Dojazd do Złotówka od strony południowej(Wrocław) trasy S8:
Na autostradowej obwodnicy Wrocławia cały czas kierujemy się na Warszawę, na węźle Łozina zjeżdżamy z obwodnicy. Dojeżdżając do Łoziny, za kościołem skręcamy w lewo drogą na Trzebnicę, dojeżdżamy do wsi Skarszyn tam skręcamy w prawo na Zawonie/Czeszów. Mijamy Boleścin, Piersno, Skotniki, Tarnowiec docierając do Zawoni. W Zawoni mijamy sklep Dino po prawej stronie i skręcamy na Czeszów w lewo. Jedziemy prosto do wsi Grochowa, za wsią ok 2-3 km jest drogowskaz ZŁOTÓWEK 1 oraz strzałki z napisem DOMEK MYŚLIWSKI więc skręcamy wedle tych znaków w prawo.
Numer w razie problemów do kwatery jeśli ja nie będę miała zasięgu: 713127111
Ja z częścią osób będę tam od 14 w piątek.
Do zobaczenia