Ale nie zgadłeś..

Łączy ich data urodzin : 12 lutego...a Syrek również (w pełnej krasie mówisz.....

Poszukam.
O proszę, tego nie zauważyłem na Twojej stroniesamograj pisze:Łączy ich data urodzin : 12 lutego
HAHAHA ty masz Makuszyńskiego, a my mielismy KORCZAKArafkow pisze:O proszę, tego nie zauważyłem na Twojej stroniesamograj pisze:Łączy ich data urodzin : 12 lutego![]()
No to niedługo urodzinkiI już niedługo minie prawie rok, jak Makuszyński ze mną grasuje
U mnie Makuszyński, funkcjonuje najczęściej w formie pretensjonalnej, w trakcie przywoływania Maczka do porządkusamograj pisze:HAHAHA ty masz Makuszyńskiego, a my mielismy KORCZAKA
Aż sobie któregoś dnia popatrzę ile psów jest z tego dnia i miesiąca. Bo chyba dwóch miotów Ogarów z tego samego dnia, miesiąca i roku jeszcze nie było ?? Ale może za jakiś czas, taka sytuacja się wydarzysamograj pisze:W moich planach hodowlanych miał teraz być miot z partnerem urodzonym 12 lutego (poprzedni KUMPEL, też z tego samego dnia), ale plany legły w gruzach.....aż mnie trzęsie, że taki suczy okaz przepadł hodowlanie..
A mi się wydaje że to zbyt długo nie potrwasamograj pisze:SAMOGRAJ zawisł na kołku