samograjka pisze:Mała podpowiedź:
A nie przyszło Wam do głowy, że ARIA ma już swoje lata jak na pierworódkę, że może mieć cieczkę rzadziej niż co roku, że to ostatni dzwonek, by urodziła zdrowe szczenięta....
Data urodzenia: 20.05.2009 r.
No to faktycznie nie przyszło do głowy

...Suka nie ma nawet 3 lat
I proszę nie generalizuj w mailach: Wy, Wam, bo za dużo w tym emocji i na pewno brak obiektywizmu z uwagi na fakt, że hodowla została w rodzinie...
Bez urazy, Wasza decyzja; ja ze swojej strony życzę pieknych, zdrowych szczeniąt (ich dziadek to brat Cygarka

) ale to nie jest lukrowane forum; wyraziliśmy opinię, że jest różnica między przestrzeganiem regulaminu hodowli psów rasowych a
nie złamaniem prawa przez Was, czyli uzyskaniem zgody na krycie(bo różnica jest...). To nic personalnego...Niektórzy wyrazili opinię i rozczarowanie praktykami Związku w takich sprawach. I tyle. Jestem na forum od początku i zawsze broniłam mówienia po prostu prawdy. To nie jakiś lincz ale komentarz na zapowiedź miotu. Należało opisać względy jakimi kierowaliście się przy tym kryciu w pierwszym zapowiadającym miot poście.
Może nie na rękę Wam, że w tym wątku ludzie komentują ale takie ryzyko było i trzeba teraz przyjąć to na klatę