Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.
- kasianiolek
Re: Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.
Dodałam do swojej strony ogłoszenie o adopcji Oskara. Czy mogę skorzystać z fotek zamieszczonych w tym wątku?
Dzięki
foty- oczywiście- bierz jakie uważasz

ok, dzięki za info.bea100 pisze:BasiuM: dostałąm smsa/info od Beka- karma dotarła.

To teraz obszerna fotorelacja od Oskara.
Ponieważ dzisiaj wszelkie sprawy załatwiała ze mną Łoza postanowiłam, że skoro teren ogrodzony to spróbujemy wspólnego biegania.
Tak jak wspominałam Łoza bywa dość zdystansowana, zwłaszcza do dużych psów. Z Oskarem od początku bez problemu. Aż byłam zdziwiona...Owszem popilnowała wykopanej dziury i stanowczo powiedziała, że nie ma wsadzania nosa pod ogon ale poza tym szaleli razem prawie godzinę, były gonitwy i biegania po krzakach.
Oskar jest świetny! Dla mnie "gotowy produkt adopcyjny". Bardzo przyjazny w stosunku do ludzi ale nie nachalny, zrównoważony, grzeczny. W stosunku do Łozy też bardzo przyjacielski ale nie narzucający się. Z tego co mówiła Beka świetnie jeździ samochodem, smycz zna. Delikatny wobec dziecka. Naprawdę miły pies! Może tylko stróż z niego kiepski, bo ja podjechałam wcześniej i nie miałabym problemu z wejściem gdybym chciała to zrobić sama
Naprawdę szkoda go, żeby tam sam siedział...
Teraz powódź fotek

Miała być wspólna fotka ...

Chyba troszku kocha...

Ponieważ dzisiaj wszelkie sprawy załatwiała ze mną Łoza postanowiłam, że skoro teren ogrodzony to spróbujemy wspólnego biegania.
Tak jak wspominałam Łoza bywa dość zdystansowana, zwłaszcza do dużych psów. Z Oskarem od początku bez problemu. Aż byłam zdziwiona...Owszem popilnowała wykopanej dziury i stanowczo powiedziała, że nie ma wsadzania nosa pod ogon ale poza tym szaleli razem prawie godzinę, były gonitwy i biegania po krzakach.
Oskar jest świetny! Dla mnie "gotowy produkt adopcyjny". Bardzo przyjazny w stosunku do ludzi ale nie nachalny, zrównoważony, grzeczny. W stosunku do Łozy też bardzo przyjacielski ale nie narzucający się. Z tego co mówiła Beka świetnie jeździ samochodem, smycz zna. Delikatny wobec dziecka. Naprawdę miły pies! Może tylko stróż z niego kiepski, bo ja podjechałam wcześniej i nie miałabym problemu z wejściem gdybym chciała to zrobić sama

Naprawdę szkoda go, żeby tam sam siedział...
Teraz powódź fotek

Miała być wspólna fotka ...

Chyba troszku kocha...

Inspekcja

Odkrycie i odkrywka

Oskar chyba nie wiedział, że ma coś tak fascynującego na działce

Miły, przyjacielski....i zwinny

Kolejnemu zbielało oko

I to na tyle...
Trochę mało fotek samego Oskara ale on albo z Łozą albo podchodził jak kucałam, żeby mu fotkę zrobić....
Fajny jest !

fajny fajny i nawet bude ma fajna 

- kasianiolek
Fajny miał Oskar dzionek, trochę towarzystwa i psiego i ludzkiego. Ładne zdjęcia.
Dla Ani
Dla Ani

po wywalonym jęzorze widać, że troszku pobiegał 
Może jeszcze kiedyś do niego podjedziemy...ale wolałabym już na wizytę poadopcyjną.

Może jeszcze kiedyś do niego podjedziemy...ale wolałabym już na wizytę poadopcyjną.

Fajny i kochaniutki miś, może poszczęści mu się jak Pretorowi i szybko znajdzie domek
. fajne te fotki a zwłaszcza rozbrykanych psiaków