Balt
Re: Balt
Pełna
Nie jadę na wakacje jeżeli w promieniu 5 minut nie ma dwóch kawiarni i czegoś z czymś do picia.
Prymitywizm to mam u siebie.
Ostatni namiot ukradli mi z piwnicy wiele lat temu. Co śmieszniejsze był używany w czasach kiedy jeszcze nie miałem samochodu

Nie jadę na wakacje jeżeli w promieniu 5 minut nie ma dwóch kawiarni i czegoś z czymś do picia.

Ostatni namiot ukradli mi z piwnicy wiele lat temu. Co śmieszniejsze był używany w czasach kiedy jeszcze nie miałem samochodu

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
nulka,
gdybym znał tajemnicę jak zgubić 15 kg w 8 m-cy a 30 kg w 3 lata i utrzymać wagę przez następny rok nie rezygnując z przyjemności to z samych moich podatków Polska pozbyła by się deficytu.
W dodatku odbyło to się bez widocznych strat na zdrowiu. Jedynym wspomagaczem o którym wiem, był nadmiernie spryskany kalafor. 3 kg w dwa dni. Ale to nie było przyjemne
Ale nie martw się. 5 kilo które zgubił przez ostatnie pół roku Balt znalazło się u mnie. Dlatego koszulka była XL
Za wiedzę jak rzucić w połowie dnia palenie byłaby nawyżka budżetowa.
gdybym znał tajemnicę jak zgubić 15 kg w 8 m-cy a 30 kg w 3 lata i utrzymać wagę przez następny rok nie rezygnując z przyjemności to z samych moich podatków Polska pozbyła by się deficytu.

Ale nie martw się. 5 kilo które zgubił przez ostatnie pół roku Balt znalazło się u mnie. Dlatego koszulka była XL

Za wiedzę jak rzucić w połowie dnia palenie byłaby nawyżka budżetowa.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Fajne fotki "buszujacy w zbożu " ,zdecydowanie mu do twarzy

no tak ,ciekawe w jaki sposob ,nie rezygnując z przyjemnościutrzymać wagę przez następny rok nie rezygnując z przyjemności to z samych moich podatków Polska pozbyła by się deficytu.

Moja miłość do serników jest chyba znana a i golonka pieczona nie była świętem 
Jedyne z czego zrezygnowałem, w większych ilościach, to jajecznica. Łapiduchy straszyli jakimś chole-czymś tam
Zwłaszcza jak była jedyna słuszna na maśle 

Jedyne z czego zrezygnowałem, w większych ilościach, to jajecznica. Łapiduchy straszyli jakimś chole-czymś tam

Czepiasz się.
Jak mają mi się żyły zatkać i wątroba wysiąść to niech przynajmniej wiem od czego
Poza tym tym co tlustsze kawałki oraz kość załatwiał Balt

Jak mają mi się żyły zatkać i wątroba wysiąść to niech przynajmniej wiem od czego

Poza tym tym co tlustsze kawałki oraz kość załatwiał Balt