UGIER Poszły w Las
-
Re: UGIER Poszły w Las
Monik, trzymaj sie . Napewno się wszystko ułoży. Przeszłam wiele trudnych chwil w życiu, postaraj sie zachować pozytywne myslenie, naprawde pomaga. Wiem jak ciężko jest oddawać psa, szczególnie dla osób tak kochajacych je jak Ty. Ja też spróbuję poszukać jakiegoś domku. Pozdrawiam Iwona

trzymajcie sie!
be the person your dog thinks you are
Dzisiaj Ugier pojechał z Poznania do nowego domu w Koninie.
Mamy z Moniką nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Darz Bór chłopczyku
Mamy z Moniką nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Darz Bór chłopczyku

Bądź szczęśliwy Ugierku
Trzymamy kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej na świecie

Trzymamy kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej na świecie

Pierwsza noc i teraz dzień mijają dobrze i oby tak dalej
Ugier spał w łóżeczku wtulony w swojego nowego pana itd itd...idzie ku dobremu ale poprosimy nadal o mocne kciuki

Ugier spał w łóżeczku wtulony w swojego nowego pana itd itd...idzie ku dobremu ale poprosimy nadal o mocne kciuki

Pisz Beatko co z Ugierkiem. Bardzo mi przykro,że musiał się rozstać z Moniką. Ale skoro los tak chciał...Trzymamy mocno kciuki za niego i nowych właścicieli.
Moniko, Tobie życzę rozwiązania problemów.
Moniko, Tobie życzę rozwiązania problemów.
Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
Powodzenia Ugireku, popros Pana aby kontynuował blog.
Masz cudownego Pana i na pewno się odezwiecie.
Pozdrawiam
WIGRO
Masz cudownego Pana i na pewno się odezwiecie.
Pozdrawiam
WIGRO
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Byli u swojego zaprzyjaźnionego od lat 20 weta z pierwszą kontrolną wizytą, odżywki i wszystko zakupione, wszystko jak na razie doskonale, nowy pan zachwycony...
wszyscy próbują a Ugra nie można jednak zagłaskać 
Nowy opiekun (bardzo sympatyczny i taki "nasz człowiek") pan Jarek miał suczkę dalmatynkę, która zmarła trzy lata temu i bardzo czekał na psa, ma doświadczenie z psami od lat.
A o ogarze marzył, wiele czytał i się przygotowywał, już dawno zamówił szczenię z mojej hodowli, miałam z nim kontakt już od ponad pół roku.
Chyba nie ma szans na ściagnięcie go tutaj, tak samo zapewne będzie kiepsko ze zdjęciami, ale zrobię co mogę- zresztą o tem potem
Co jeszcze? Ugier się zaprzyjaźnia z córeczką nowego właściciela, na razie się kumplują w zabawie, wszystko dobrze się toczy
Monik się jakoś trzyma
. Jesteśmy w trzy-stronnym stałym kontakcie tel.
Obie przeżywamy bo pierwsze dni są takie ważne...

Nowy opiekun (bardzo sympatyczny i taki "nasz człowiek") pan Jarek miał suczkę dalmatynkę, która zmarła trzy lata temu i bardzo czekał na psa, ma doświadczenie z psami od lat.
A o ogarze marzył, wiele czytał i się przygotowywał, już dawno zamówił szczenię z mojej hodowli, miałam z nim kontakt już od ponad pół roku.
Chyba nie ma szans na ściagnięcie go tutaj, tak samo zapewne będzie kiepsko ze zdjęciami, ale zrobię co mogę- zresztą o tem potem

Co jeszcze? Ugier się zaprzyjaźnia z córeczką nowego właściciela, na razie się kumplują w zabawie, wszystko dobrze się toczy

Monik się jakoś trzyma

Obie przeżywamy bo pierwsze dni są takie ważne...

Dziękuję wszystkim za wsparcie, nie chciałam już tutaj wchodzić, ale musiałam, chociażby po to, aby podziękować. Nie tak miało się to wszystko potoczyć...
Jeszcze raz Wszystkim dziękuję, a szczególnie Bei za pomoc w znalezieniu Ugrowi vel Urwisowi nowego i dobrego domu!
Dziękuję!
Jeszcze raz Wszystkim dziękuję, a szczególnie Bei za pomoc w znalezieniu Ugrowi vel Urwisowi nowego i dobrego domu!
Dziękuję!