Nie zebym sie chciala ze Zbyszkiem scigac, ale ja widzialam pierwsza niz on napisal tylko nie mialam czasu tu oznajmic. Wiec moze inaczej - tez uwazam, ze Kacperek jest do taty bardzo podobny
Gratuluje slicznego chlopaka i dzieki za zdjecia, bo na pewno wolnego czasu nie macie teraz w nadmiarze
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Dziękujemy za pozdrowienia i ciepłe słowa !
Teraz mam dylemat, wklejać zdjęcia naszych burków czy też zdjęcia Kacperka
Sprawiedliwie będzie jak Kacperek będzie się tutaj pojawiał na wspólnych zdjęciach z Kalinką i Maczkiem, jak tylko przejdzie pełną z nimi integrację
Z naszego niedzielnego spaceru... Maczek dał dyla w celu rozpoznania terenu a Kalinka zdecydowała uatrakcyjnić swe zapachy....
Jak się ma taką żonę, syna i psy to zdjęcia same wychodzą (musiałem się podbudować bo po obejrzeniu Twoich wstyd coś wklejać).To za przeproszeniem sztuka, się nie znam ale gapię się z przyjemnością na przepiękne obrazy (kompozycja, wyraz, przekaz-akcja, jakość...). Dlatego uprzejmie proszę więcej i częściej.
Odpoczniesz na emeryturze, to już niestety blisko, czas Ci teraz przyspieszy. Dzieci okropnie szybko się starzeją (tak samo jak u OP)
Pozdrawiamy bardzo serdecznie Wszystkich.
PS Tak przy okazji, na pewno wiesz że jedynak się gorzej chowa niż dwaj/dwoje, a po trzech to już wszysko jedno (tak samo jak u OP)