Zerknęłam na pierwszą stronę więc podaję Salwa w pośredniej
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
tzn kominek robił mi majster ale sam zaprojektowałem jak ma wyglądać... Trochę wcześnie wyprowadziłem się z domu rodzinnego
Znacie to: http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audio/A ... mnie_misiu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie pytajcie się co jeszcze umiem bo nie będę mógł się ogarnąć z tymi wszystkimi paniami które będą mnie na klubowej nachodzić...
Węszynosko zapraszam na naukę gotowania. Jak już kafla rozpalę to potrafię parę rzeczy w nim zrobić. Niektórzy mówią że pyszne rzeczy tam robię.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Maciej Osiński pisze:Jak już kafla rozpalę to potrafię parę rzeczy w nim zrobić. Niektórzy mówią że pyszne rzeczy tam robię.
No to teraz sobie reklamę zrobiłeś
1.Nie pije
2.Projektuje
3.Gotuje
4.No i kocha zwierzęta
Coś mi się wydaje że zostaniesz naszym Klubowym Ogarzym Ogniomistrzem
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Maciej Osiński pisze:Jak już kafla rozpalę to potrafię parę rzeczy w nim zrobić. Niektórzy mówią że pyszne rzeczy tam robię.
No to teraz sobie reklamę zrobiłeś
1.Nie pije
2.Projektuje
3.Gotuje
4.No i kocha zwierzęta
Coś mi się wydaje że zostaniesz naszym Klubowym Ogarzym Ogniomistrzem
Zbyszku spokojnie...lata wprawy i obcowania z ogarami nauczyły nas życia
Czyli w niedzielę ustalamy grafik rozpalających grilla...
Na piątek natomiast każdy z nas przygotuje sobie na kartkach po 4 swoje mocne strony - zobaczycie jak sie zrobi miło