Zdjęcia piękne (Zagaj ma i ładną nóżkę i mordkę

Pani mówi, że dostaję chwilami rozumu Zagajkowatego - z jakim przystajesz, takim się stajesznulka pisze: Pasja to stateczna dama,a Zagaj jak przechyla głowę (podobnie Zojka) to uszy mu się robią jeszcze dłuższe
![]()
jakie czysto? a może pokazać Ci obdrapaną ścianę, szybę na tarasie, szybę w kuchni, albo auta naszego pańciostwa - porysowane z każdej stronynulka pisze: Ale u Was czysto,ja nie mam czasu pozbyć się obdrapanych jednego popołudnia foteli z pokoju ,a może zrobię fotkę ku przestrodze
![]()
Dzięki za komplementy, abyśmy w głowie mieli tak ładnie poukładane jak na zdjęciachweszynoska pisze:Kasiuuuuuuuuu ale cudne masz psy oba !!!!!!!!!!!! ale Zagaj...normalnie...cuuudooo..
przepięknie pozowały....no az łapie za serce...
a opieńki...albo obgotuj zmiel, podsmaż z cebulka i przyprawami ( sól pieprz) i zamroź ( na uszka do barszczu)
albo marynuj...smazone są bez smaku
Dzięki Paula - też wolę ich zdrowych przynajmniej spacerki są dłuższePaula pisze:Pańciostwo niech się lepiej leczy; życzymy dużo zdrowia![]()
Kombinuje i zapełnia mi zamrażalnik robakami dla rybek abym miejsca nie miała na opieńki - cwaniaczek.Ania W pisze:Tomek kombinuje zapewnie jakby się tu wykręcić od następnych grzybków.
Ma pani bardzo ładne psy, pani hodowczyni z Niemczańskich Wzgórz
widzimya widzicie dzika?