Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
Tak jak u ludzi i u psów zdarza się karłowatość. Może mieć różne przyczyny. Hormony tarczycy wyszły nam właściwie dobrze. Została nam nieszczęsna przysadka, no i cała gama chorób metabolicznych, zaburzeń wchłaniania itp. Na razie rośniemy do czasu szczepienia i tatuaży. Potem zobaczymy. Mała na pewno ma problem z tworzeniem tkanki tłuszczowej, bo nie jest taka pulchniutka jak rodzeństwo i często marznie. Za jakieś 2 tygodnie wybierzemy się na SGGW do dr. Lechowskiego, który jest endokrynologiem. Ciekawe co powie.
Pozdrawiam Kasia
Pozdrawiam Kasia
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Ależ duże już te wasze kluchy. Myślałam że będą mniejsze w tym wieku.
Calineczka kruszynka przy nich faktycznie .... A poza tym że mała to rozwija się normalnie?

Calineczka kruszynka przy nich faktycznie .... A poza tym że mała to rozwija się normalnie?
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ojej , macie toy-a i nie potraficie tego docenić . Rosjanie już zazdroszczą. Uważajcie bo uprowadzą.
A tak na serio to będziecie ją normalnie szczepić?
Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Kontakt:
Już planujemy toya ogara. Prace trwają.
A właściwie co to znaczy: rozwija normalnie? Poza tym, że wszystko robi nieco później niż reszta i słabo rośnie to raczej rozwija się normalnie. Zaczęła się już bawić. Poszczekuje. Jadła sama wcześniej niż inni. Dziś bardzo ładnie bawiła się z Amalką-mamą.
Pewnie zaszczepimy ją normalnie. Jeszcze zobaczymy co powie wet już przy samym szczepieniu. Na razie plan jest taki, że szczepimy się 10.04.
Pozdrawiam Kasia

Pewnie zaszczepimy ją normalnie. Jeszcze zobaczymy co powie wet już przy samym szczepieniu. Na razie plan jest taki, że szczepimy się 10.04.
Pozdrawiam Kasia
- qzia
- Kontakt:
Z powodu sąsiedzko-rodzinnych spotkań nie daliśmy rady dojechać na warszawski spacerek. Dlatego postanowiłam urządzić sobie sama własny spacer. Wraz z trójką mojej ogarzej ekipy pojechaliśmy do lasu koło mojej pracy. Pogoda piękna. Cieplutko. W lesie niewielu spacerowiczów. Ptaszki i budząca się wiosna.
Psia Cometa w lesie. Tym razem bez Rysia, który został opiekować się Oliwką i dobytkiem.

Co tam się schowało w tym jeziorze? Żaba?

Takie towarzystwo spotkaliśmy na wodzie. Szkoda, że nie było z nami rudzielca.

Zagórzańskie bajorko.

Mamusia i głowa rodziny.

Zbigniew - nasza duma i nadzieje.

A taki jestem facet

Zuzia pierdołka zawsze grzeczna i posłuszna.

Psia Cometa w lesie. Tym razem bez Rysia, który został opiekować się Oliwką i dobytkiem.

Co tam się schowało w tym jeziorze? Żaba?

Takie towarzystwo spotkaliśmy na wodzie. Szkoda, że nie było z nami rudzielca.

Zagórzańskie bajorko.

Mamusia i głowa rodziny.

Zbigniew - nasza duma i nadzieje.

A taki jestem facet

Zuzia pierdołka zawsze grzeczna i posłuszna.

Ostatnio zmieniony poniedziałek 09 kwie 2012, 22:09 przez qzia, łącznie zmieniany 2 razy.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Niektórzy to mają robotę
ogary, spacery i jeszcze focą wiosnę 
Pozdrawiamy Świątecznie!

Pozdrawiamy Świątecznie!
- qzia
- Kontakt:
Mam taki poświąteczny dyżur. Siedzę sama w dwupiętrowym pawilonie. Bez psów nie weszłabym nawet na chwilę do pustego budynku. Mam pod opieką dzieci ale na oddziałach w innych budynkach. Siedzę i czekam na telefon, jakby się coś działo. Dzieciaki z moich oddziałów pojechały na święta i wracają jutro. 

No ładnie u was...prawie tak ładnie jak nad Wisłą (szkoda, że nie dojechaliście
)
Matka rodu pięknie się prezentuje

Matka rodu pięknie się prezentuje

- qzia
- Kontakt:
Mamuśka pięknie wyszczuplała.
Jutro w Psiej Comecie 2 ważne wydarzenia. Przyjeżdża pani doktor Marczak z Banku Krwi pobierać krew od psiej i kociej rodzinki. Przy okazji ma zaszczepić nasze rude maluszki. Zrobi ogólny przegląd techniczny całego stada. Pozagląda to tu i tam. Niektórzy już wcześniej oddawali krew. Sonia i Ajsza mają już na swoim koncie po kilka litrów oddanej krwi.
Pozdrawiam Kasia

Jutro w Psiej Comecie 2 ważne wydarzenia. Przyjeżdża pani doktor Marczak z Banku Krwi pobierać krew od psiej i kociej rodzinki. Przy okazji ma zaszczepić nasze rude maluszki. Zrobi ogólny przegląd techniczny całego stada. Pozagląda to tu i tam. Niektórzy już wcześniej oddawali krew. Sonia i Ajsza mają już na swoim koncie po kilka litrów oddanej krwi.

Pozdrawiam Kasia