Minuta z Kontrabasem
Re: Minuta z Kontrabasem
Myślę że nie darmo o jego matce mówiło się mrówkojadPaula pisze:Skąd on wziął taki długi jęzor?

Piękne fotki spacerowe

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Faktycznie ... Kontrabas wygrałby jak nic w konkurencji na najdłuższy jęzor na forum. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
I zrobili z Basika potwora o wielkich zębach i jęzorze
a nie taki diabeł straszny

a nie taki diabeł straszny

- ania N
Hej hej dlaczego od razu potwora
Piękne zęby są teraz w cenie a długi jęzor przyda się np. do.. do... no wycierania glutków z oczu.
Ps. Bas się bardzo podobał mojemu Jackowi na wystawie w Piotrkowie. Taki akurat nie za wielki i nie za mały na leśne ścieżki. Myślę że by z Fiordem nieźle razem zaszaleli.

Piękne zęby są teraz w cenie a długi jęzor przyda się np. do.. do... no wycierania glutków z oczu.

Ps. Bas się bardzo podobał mojemu Jackowi na wystawie w Piotrkowie. Taki akurat nie za wielki i nie za mały na leśne ścieżki. Myślę że by z Fiordem nieźle razem zaszaleli.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
Dziekujemy za komplementa wszelakie 
Bas tak pozuje z jezorem i zebiskami, zeby bylo widac, ze kawal chlopa z niego
(gdzieniegdzie
)
Fotki spacerowe to dopiero mam zamiar wrzucic
ale poki co sie wstrzymam, bo wczesniej musze pokazac te

Minutka biedaczka wczoraj na spacerze w lesie rozciela sobie lape
Grzybiarzy teraz duzo, to i tluczonego szkla tez wiecej

W lesie biegala opodal i dopiero gdy zapielam ja na smycz w drodze do domu zobaczylam, ze ma cala lape zakrwawiona. Ona chyba nic nie czula, bo maszerowala dziarsko jakby nigdy nic. Dopiero przy domu zobaczyla, ze ma lape cala czerwona, kapie z niej i strasznie zdziwiona patrzyla na nas: a co to? umylismy lape i okazalo sie, ze rozcieta ma skore pod poduszeczka, o tu (tylko od spodu):

Rozciecie glebokie, poducha praktycznie wisiala na kawalku skory, procz tego skora na samej lapie tez. Ale to dopiero dzis rano u weta zobaczylismy dokladnie, bo wczoraj tylko oplukalam lape i owinelam ja szczelnie bandazem, zeby nie wylizywala rany (to juz wieczor byl). Lekarz zalozyl 7 szwow i powiedzial, ze miala szczescie, ze nie rozciela lapy ciut nizej
bo byloby po sciegnach, a to by sie nawet kalectwem moglo skonczyc
Niunia dostala antybiotyk, szwy zdejmujemy za 2 tyg. (przed samym Piotrkowem) - trzeba jej pilnowac, zeby sobie sama nie zdjela wczesniej
Miejsce rozciecia jest o tyle niefajne, ze akurat w zgieciu, trudniej sie zrasta. Mam jednak nadzieje, ze rana bedzie sie dobrze goic i nie bedzie zadnych komplikacji
Poki co Nucia troche utyka - nie wiem, na ile ja boli a na ile przeszkadza opatrunek. Najchetniej wiec lezy...

Bas tak pozuje z jezorem i zebiskami, zeby bylo widac, ze kawal chlopa z niego

ale tylko w kategorii: fotki; w kategorii: posty - na pewno wygralby Ludwikania N pisze:Kontrabas wygrałby jak nic w konkurencji na najdłuższy jęzor na forum.

i dobrze - niech sie boja (i na wszelki wypadek nie zaczepiaja za bardzo;)Aszemi pisze:zrobili z Basika potwora o wielkich zębach i jęzorze

a Minute stale tarmosi i ona wcale nie piszczyludwik pisze:Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił

przydaje sie swietnie do czyszczenia uszu Minucieania N pisze:długi jęzor przyda się np. do.. do... no wycierania glutków z oczu

Fotki spacerowe to dopiero mam zamiar wrzucic

Minutka biedaczka wczoraj na spacerze w lesie rozciela sobie lape

W lesie biegala opodal i dopiero gdy zapielam ja na smycz w drodze do domu zobaczylam, ze ma cala lape zakrwawiona. Ona chyba nic nie czula, bo maszerowala dziarsko jakby nigdy nic. Dopiero przy domu zobaczyla, ze ma lape cala czerwona, kapie z niej i strasznie zdziwiona patrzyla na nas: a co to? umylismy lape i okazalo sie, ze rozcieta ma skore pod poduszeczka, o tu (tylko od spodu):

Rozciecie glebokie, poducha praktycznie wisiala na kawalku skory, procz tego skora na samej lapie tez. Ale to dopiero dzis rano u weta zobaczylismy dokladnie, bo wczoraj tylko oplukalam lape i owinelam ja szczelnie bandazem, zeby nie wylizywala rany (to juz wieczor byl). Lekarz zalozyl 7 szwow i powiedzial, ze miala szczescie, ze nie rozciela lapy ciut nizej

szybkiego powrotu do formy dla Minuty, a takich co tłuką butelki, to bym

- Chaszczy
Zdrowia Minutko! A co do "grzybiarzy" i innych "obozowiczów" to nóż się w kieszeni... Nie wiem, jak można w lesie coś wyrzucać. A jak włóczymy się z Karbonem po chaszczch, to czego tam nie ma... Chamstwo, głupota, prymitywzm - słów szkoda.
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
przyzwyczaiła sięirie pisze:ludwik napisał(a):
Jaaakie Bas ma zęby już wiem dlaczego moja biedna Dusia tak piszczała jak ją za ucho wytarmosił
a Minute stale tarmosi i ona wcale nie piszczy

Jejku bidula szybkiego powrotu do pełnej sprawności i szalonych zabaw z Basikiemirie pisze:Rozciecie glebokie, poducha praktycznie wisiala na kawalku skory

a swoją drogą bardzo seksownie wygląda łapka na pierwszej fotce