Żadnych wspomagaczy nie zastosowanoSARABANDA pisze:Zdjęcie " łapka na łapce " to sądząc po glutach chyba wspomagane było.

Żadnych wspomagaczy nie zastosowanoSARABANDA pisze:Zdjęcie " łapka na łapce " to sądząc po glutach chyba wspomagane było.
Mówisz o maszSARABANDA pisze:No i żeby zachować sens serii zdjęć to powinno być jeszcze Grota i kici.
chyba idzie bo nam zostawił w szufladach co nieco, ale powiedział, że dopiero na Mikołaja wydaćendo pisze:Grocik, czy ten Mikołaj nie udał się czasem w naszą stronę?![]()
idzie? no to czekamyBasiaM pisze:chyba idzie bo nam zostawił w szufladach co nieco, ale powiedział, że dopiero na Mikołaja wydaćendo pisze:Grocik, czy ten Mikołaj nie udał się czasem w naszą stronę?![]()
ja myślę, że do Was przez Lesniówkę poleci i w worku ogareczkę przyniesieendo pisze:idzie? no to czekamyBasiaM pisze:chyba idzie bo nam zostawił w szufladach co nieco, ale powiedział, że dopiero na Mikołaja wydaćendo pisze:Grocik, czy ten Mikołaj nie udał się czasem w naszą stronę?![]()
żeby tylko nie zabłądził
o, to będzie miał po drodzeBasiaM pisze:endo pisze:ja myślę, że do Was przez Lesniówkę poleci i w worku ogareczkę przyniesieBasiaM pisze:
idzie? no to czekamyżeby tylko nie zabłądził
plus cukierki