Ogary na śniegu. (galeria sezonowa)
Re: Ogary na śniegu. (galeria sezonowa)
Largo pozdrawia z zimowego spaceru 

- Załączniki
-
- 2012_01_21_1.jpg (99.43 KiB) Przejrzano 3304 razy
-
- 2012_01_21_2.jpg (118.01 KiB) Przejrzano 3302 razy
Pozdrawiam Gosia
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Przepraszam, że jeszcze wracam do tego tematu. Rzadko ostatnio na forum bywam ale coś tu nie gra. Niezależnie od oceny wpisów Zbyszka uważam, że każda osoba postronna zapytana czy ta wypowiedź jest obraźliwa i wskazuje personalnie w domyśle na Zbyszka odpowiedziałaby, że tak. Ja nie życzyłabym sobie takiego tekstu...ale może coś przeoczyłam...ogończyk pisze:No, zlituj się ! ...... można tłumaczyć, że w tym wątku chodzi o "OGARY NA ŚNIEGU" ale Tobie?... Czego nie rozumiesz?
Miszakai zostało to wycięte już u ogończyka i nie wiem czy też doczytałaś ogończyk przeprosił tych którzy mogli za ten wpis czuć się dotknięty - Kończymy ten temat i posty poniżej kasuję bo tworzy się dyskusja bezsensowna. Jeśli takową macie ochotę prowadzić to proszę udać się do odpowiedniego działu - Kasia
- miszakai
- Kontakt:
Doczytałam ale nadal uważałam, że powinno być wycięte a wczoraj jeszcze wycięte nie było i dodatkowo gdzieś znalazłam komentarz, że nie wycięte bo nie personalnie skierowane. Stąd wyraziłam swoje zdanie i jak widać nie tylko swoje a dziś dziękuję za wycięcie 
Miszakai proszę bardzo
Czekamy teraz na ogary na śniegu
Kasia

Miszakai proszę bardzo

Czekamy teraz na ogary na śniegu

Kasia
- ogończyk
- Kontakt:
Miszakai!
Ogłoś, że zdjęcia które nigdzie nie pasują (np. wnyka) można zamieszczać u Ciebie na blogu i będzie gites. Pzdr

Ogłoś, że zdjęcia które nigdzie nie pasują (np. wnyka) można zamieszczać u Ciebie na blogu i będzie gites. Pzdr

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
To pasujeogończyk pisze:Miszakai!
Ogłoś, że zdjęcia które nigdzie nie pasują (np. wnyka) można zamieszczać u Ciebie na blogu i będzie gites. Pzdr/url]

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Tak nieśmiało wklejam....
Ostatnio zmieniony niedziela 19 lut 2012, 09:30 przez Ewka, łącznie zmieniany 1 raz.
Byleby w sercu ciągle maj!
Odważna jesteś... Ja dostałam po łapachEwka pisze:Tak nieśmiało wklejam....

Rozzuchwaliłam sięDanuta pisze:Odważna jesteś... Ja dostałam po łapachEwka pisze:Tak nieśmiało wklejam....![]()

Byleby w sercu ciągle maj!