Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.

Archiwum - Wystawy w 2009 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
Agata

Re: Klubowa Opole

Post autor: Agata »

Maciej Osiński pisze:z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.
Proponuję umówić się i niech wystawcy ,,zrobią tłum" a ,,towarzyskie psy" spróbują się przemknąć :D
Awatar użytkownika
ZbyszekC

Post autor: ZbyszekC »

Maciej Osiński pisze:my kiedyś w takiej sytuacji to zrobiliśmy tak: Tatulo wszedł na teren wystawy a ja jamniczkę podałem mu przez płot. W Białymstoku też nie wpuszczali a ja z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.
Jamnik tak, z ogarem jest ciężej.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

To znaczy ja nie chcę wywoływać dyskusji nad zasadnością tego przepisu...ja chciałam tylko uczulić.
Każdy kij ma dwa końce :
1. Gdyby każdy chciał się ze swoim psem przejść na wystawę to dla tych wystawianych mogłoby nie starczyć miejsca ;) I tu niewiele do rzeczy ma promocja rasy bo klubowa pewnie podobnie jak w Białymstoku będzie "obok" dwudniowej międzynarodowej, czyli generalnie psów bedzie pod dostatkiem :)
2. Fajnie było jak w Białymstoku wszyscy - wystawiący i nie mogli sobie być razem przy jednym ringu. Umiejscowienie było na tyle kameralne że nikomu dwa czy trzy dodatkowe psy nie wadziły ;)

No i oczywiście zdaję sobie sprawę że każdy przepis można obejść - sposobów znam kilka, tylko nie wiem czy zadziałają w starciu z "bezwzględny" :)
Maciej Osiński

Post autor: Maciej Osiński »

ok. To robimy tłum :) Będziemy wchodzić i wychodzić. :)
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Ewentualnie obwiesimy swoje psy "złotymi" medalami z czekolady, może przy bramce nikt się nie zorientuje :D
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ola i Dunaj pisze:Ewentualnie obwiesimy swoje psy "złotymi" medalami z czekolady, może przy bramce nikt się nie zorientuje :D
Może przy bramce nie...ale naprawdę wierzycie że inne ogary się nie zorientują ?;)
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

Ania W pisze:
Ola i Dunaj pisze:Ewentualnie obwiesimy swoje psy "złotymi" medalami z czekolady, może przy bramce nikt się nie zorientuje :D
Może przy bramce nie...ale naprawdę wierzycie że inne ogary się nie zorientują ?;)
Mogę kilka medali wypożyczyć.............tanio :gleba:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

Odpowiadając na pytanie w sprawie lazienek .. To SĄ przy KAŻDYM pokoju.....Załączam folder:)
Załączniki
img1.jpg
img1.jpg (133.79 KiB) Przejrzano 354 razy
img2.jpg
img2.jpg (140.06 KiB) Przejrzano 355 razy
Ostatnio zmieniony poniedziałek 30 mar 2009, 19:42 przez dorob62, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

Zaliczka zaplacona my bedziemy tam we czwartek...
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

dorob62 pisze:Odpowiadając na pytanie w sprawie lazienek .. To SĄ przy KAŻDYM pokoju.....Załączam folder:)
Jak są to jest OK, :marzyc_2: folder nie konieczny. :uff:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
ODPOWIEDZ