Ja ostatnio widziałam cudne bratki takie zwisające na jakimś balkonie -pięknie wyglądały.kasiawro pisze:U mnie wciąż bratki szaleją w skrzynkach, ale prezentacje goździków jak wszystkie razem "wybuchną" musowo Wam zrobię.
A na goździki czekam.
Osobiście poluję jeszcze na jakieś ciemne bordowe.
Ja miałam z lobelią krótki flirt w zeszłym roku ale to kwiatek nie dla mnie - podlewać trzebakasiawro pisze:Mam też lobelię, którą mnie zaraziła Rożkowa.

No wkręciła na całego...nieźle musiałam się nagłowić w ogrodniczym które wziąćkasiawro pisze:Agag wszystkich widzę wkręciła w coleuski, tylko mi już miejsca brakuje na inne kwiaty na tarasie.

A ona jakoś nazywa się po polsku?kasiawro pisze:Tą Twoją nowość Ania co roku wsadzam na cmentarzu i kwitnie pięknie - polecam tym co nie pamiętają o podlewaniu.
Moja chyba nie wiem że nie potrzebuje podlewania bo przyklapła coś

Są, są...wielkie...Powinnam przesadzić ale boją się że większych doniczek w zimie już nie będę miała gdzie trzymaćkasiawro pisze:Ania, a gdzie drzewka???

A dzięki..Paulina pisze:Aniu cudne masz begonie (moje ulubione balkonowe kwiatki)

Duży? Tylko ci się tak wydaje...na raziePaulina pisze: Ja to się z roku na rok rozkręcam kwiatowo, a balkon mam duży...