Balt wygląda ślicznie i "futro" ma faktycznie piękne... A co do kanapowca... cóż! Kwestia indywidualna, ale jest taka szansa że za parę ładnych lat pokocha bezgranicznie wygodne "posłanie".
Pozdrawiamy! Calvados i s-ka
30,2 Niby mało, a Balt nie wygląda szczupło
Przepraszam, że się tak czepiam, ale poprzedniego psa miałam z nadwagą, to teraz pilnuję Najlepsze jest porównanie z innymi psami. Balt jest z tych niższych, ale żeby 7kg różnicy (oj, muszę mojego odchudzać )
Niedawno ubyło ćwierć Zbyszka, czemu nie mogło wyparować ćwierć Balta
Ja rozumię biedę i takie inne. Ale okraść sikorki. W sobotę na tym haczyku, na skraju lasu powiesiłem połeć słoniki.
Dzisiaj już nie było.
I nie zrobiły to kuny, łasice czy lisy. Ślady wskazywały na dwunogi. Dobrze chociaż, że haczyk zostawili bo to też ma wartość złomu. Będzie na czym powiesić nowy kawałek. tylko jak długo powisi
Załączniki
DSC00010.jpg (115.66 KiB) Przejrzano 511 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Ilona, zaczął ale jak widać na ostatnim zdjęciu bez łapczywości.
Jacek, chciałby pierwsze ale podejrzewam drugie
A futrzaka ogolić Pani nie pozwoli za żadne skarby
Załączniki
Na tych zdjęciach widać rysujący się czapraczek
Obraz 048.jpg (116.47 KiB) Przejrzano 359 razy
Obraz 003.jpg (116.79 KiB) Przejrzano 361 razy
Jako tropowiec...
Obraz 067.jpg (125.05 KiB) Przejrzano 357 razy
Obraz 114.jpg (99.92 KiB) Przejrzano 361 razy
Obraz 033.jpg (139.75 KiB) Przejrzano 361 razy
Chwila zadumy czyli co on tam widzi...
Obraz 031.jpg (126.52 KiB) Przejrzano 356 razy
Obraz 126.jpg (110.95 KiB) Przejrzano 357 razy
Gdzie jest pies?
Obraz 129.jpg (113.75 KiB) Przejrzano 359 razy
Bobry nie po to zalały łąkie żeby zadowolić się jednym drzewkiem.
Obraz 032.jpg (130.91 KiB) Przejrzano 357 razy
A żabka rzeczywiście budzi pewne nadzieje co do czystszego środowiska i bliskiej wiosny. Ale przypominam, że w styczniu też już jedną zdybałem.
Obraz 110.jpg (109.7 KiB) Przejrzano 357 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Jacek74 pisze:
P.S.
Albo mieszkacie w innej strefie klimatycznej, albo temu płazowi ze zdjęcia nr 111 coś się ...
Wygląda mi to na żabę trawną, a one właśnie w lutym rozpoczynają rozród http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBaba_trawna" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaczy wiosna pomalutku już się do nas zbliża
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."