Łazik z Gończaków
Re: Łazik z Gończaków
Taa niewątpliwie kuchnia to jej domena ,Zojka jednak nie zmienia misek ,a Łazik zje ze swojej i leci do Zojkowej
myślę jednak,że nasze ogry mają troszkę inną ,masywniejszą budowę ,tak jak tato Idol ,a bardzo chciałabym zobaczyć dziadka Sułtana ,jak teraz wygląda wygląda
myślę jednak,że nasze ogry mają troszkę inną ,masywniejszą budowę ,tak jak tato Idol ,a bardzo chciałabym zobaczyć dziadka Sułtana ,jak teraz wygląda wygląda
Balt po wielkotygodniowej głodówce stacił blisko 3kg i znowu trzyma się wgranicach 32-33kg.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- sforanemroda
- Gadu-Gadu: 5365833
- Kontakt:
fajny piesio.....

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Paula pisze:a Zojka gdzie?(coś przegapiłam?)
a na wakacjach

Łazi sprytna bestianulka pisze:Taa niewątpliwie kuchnia to jej domena ,Zojka jednak nie zmienia misek ,a Łazik zje ze swojej i leci do Zojkowej

Nulka nie gniewaj się, ja nie widziałam Idola na żywo ale na zdjęciach też moim zdaniem ma nadwagę. Fakt, może Balt, Łazik czy Idol są nieco bardziej krępe ale właśnie dlatego zwróciłabym szczególną uwagę na ich figurę. Sułtana znam od małego i teraz rzeczywiście trochę przytył ale to już starszy pan. Jako młody pies był średniego wzrostu, szczupłym (nie chudym), proporcjonalnym psem (musze poszukać fotek z tych czasów

Łazik ma świetną głowę. Myślę że wygrałbym bez problemu w konkursie na najbardziej pomarszczone ogarze czoło

Charciej budowy to on nigdy nie będzie miał...ale chociaż kilka kg mniej

Łazik ma,odkad Zojki nie ma ok.tydzień je dużo mniej ,raz dziennie ,suchą nawet zważyłam do 20 dkg i z tego zostaje mu jeszcze,tylko z kosteczkami mam problem, dzisiaj dostał dwie malutkie i na tym chciałabym skończyć ,tylko głowa rodziny psuje mi te głodówki i tu mam problem ,są dni ,że tylko sucha,no ale postaram sie i dzięki za motywacjęŁazi sprytna bestia
Nulka nie gniewaj się, ja nie widziałam Idola na żywo ale na zdjęciach też moim zdaniem ma nadwagę.

Balt ma świetną głowę. Myślę że wygrałbym bez problemu w konkursie na najbardziej pomarszczone ogarze czoło. Tylko ta głowa mu ginie przy sporym ciałku...

Mówiąc szczerze ważyliśmy go na naszej wadze ,ale kiedyś Zojka się do niej dobrała i waga zupełnie zwichrowała ,musimy albo u weta albo nowa kupić
Tydzień temu w feralna sobotę rano bylismy właśnie u weta ,sprawdzał oczy Łazikowi iwykluczył jakieś problemy

Łazik - już edytowałam 
Pisze o Łaziku bo to jego blog
Czasami nie ma co się kierować wagą, tylko oglądem
I raczej spojrzeć z góry czy nie "kanapa" niż z boku bo zdecydowana większość ogarów będzie miała podkasanie nawet będąc "kanapą" z góry. No i test "macany też
Bard jest drobny ale wysoki, w czasie młodzieńczym ktoś doradził mi żeby go podtuczyć to wtedy będzie wyglądał na bardziej masywnego...Podtuczyłam...Wyszedł kleszcz
albo foka jak kto woli...a w sumie to przy jego patykowatych łapach łapach jakieś bliżej nie określone zwierzątko 
Wyglądał fatalnie - duże ciałko i mała głowa, która przy tym wygląła na jeszcze mniejszą.
Było zrzucanie
Teraz waży 34 i wydaje mi się ok. Jak był młodszy przy 36 -37 wyglądał jeszcze nieźle ale mieśni miał więcej, teraz już ma słabiutkie. Rekordowo było 39
Poszukam wam młodego Sułtana jeszcze w najbliższym czasie

Pisze o Łaziku bo to jego blog

Czasami nie ma co się kierować wagą, tylko oglądem

I raczej spojrzeć z góry czy nie "kanapa" niż z boku bo zdecydowana większość ogarów będzie miała podkasanie nawet będąc "kanapą" z góry. No i test "macany też
Bard jest drobny ale wysoki, w czasie młodzieńczym ktoś doradził mi żeby go podtuczyć to wtedy będzie wyglądał na bardziej masywnego...Podtuczyłam...Wyszedł kleszcz

Wyglądał fatalnie - duże ciałko i mała głowa, która przy tym wygląła na jeszcze mniejszą.
Było zrzucanie

Teraz waży 34 i wydaje mi się ok. Jak był młodszy przy 36 -37 wyglądał jeszcze nieźle ale mieśni miał więcej, teraz już ma słabiutkie. Rekordowo było 39

Poszukam wam młodego Sułtana jeszcze w najbliższym czasie

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ania W pisze:Podtuczyłam...Wyszedł kleszcz albo foka jak kto woli

Ja tak ładuję w Cygę, żeby była masywniejsza a jej się robią dwie kulki po bokach i po godzinie znikają ale w końcu będzie właśnie foka

Foka z czaprakiemmiszakai pisze:Ja tak ładuję w Cygę, żeby była masywniejsza a jej się robią dwie kulki po bokach i po godzinie znikają ale w końcu będzie właśnie foka