Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: Klubowa Opole
OOO będą samotne dziewczyny lubiące ogary... Wiesz ja jadę z tatą ale mogę dodatkowy domek wynająć... 

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
no wiesz..., chyba troskliwy ojcze - miało byćLeszek pisze: TY EROTOMANIE![]()

- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
hucuł
Zajrzyj tu http://www.ekozagroda.pl/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
My tam będziemy z psem, ale w osobnym pokoju
Pozdrawiam - Ola.
Zajrzyj tu http://www.ekozagroda.pl/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
My tam będziemy z psem, ale w osobnym pokoju

Pozdrawiam - Ola.
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Helmut Walters
Kurcze.. wlaśnie w tej chwili sobie uświadomiłam źe nie zgłosiłam Nemroda na wystawe.. LEPIEJ PÓŹNO NIŻ WCALE>. juz wyslalam zgłoszenia na wszystkie trzy wystawy.. ale mam pytanie w związku z ty,. Za klubową płacimy bo to klubowa za psa 75 złotych...a za tamte dwie nie bo rasy polskie dobrze rozumiem?????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Tak, dokładnie tak jak napisałaś. Ogarowcy płacą 75 zł (do 31.03) tylko za klubówkędorob62 pisze:Za klubową płacimy bo to klubowa za psa 75 złotych...a za tamte dwie nie bo rasy polskie dobrze rozumiem?????

Zapraszamy na Teodorową stronę
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja przy okazji przypomnę, że termin zgłaszania na wystawę mija 31 marca !
Dodatkowo na stronie jest też coś takiego :
Bezwzględny zakaz wprowadzania psów nie zgłoszonych na wystawę!
Wiem że zawsze jest zakaz...zastanowiło mnie słowo bezwzględny...
Dodatkowo na stronie jest też coś takiego :
Bezwzględny zakaz wprowadzania psów nie zgłoszonych na wystawę!
Wiem że zawsze jest zakaz...zastanowiło mnie słowo bezwzględny...

To się nazywa przymusowa promocja rasy. Jakbym chciał się wybrać czysto towarzysko z psem to nie mam co tego planować bo nie będzie gdzie go zostawić.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
My się wybieramy w celach towarzyskich ale bezwględnie nie wejdziemy na teren wystawy
Pospacerujemy sobie po okolicy, a wieczorem, mam nadzieję i tak się spotkamy 

Utopista widzi raj,
Helmut Walters
Helmut Walters
Dlatego ja wybieram się towarzysko bez psa... Mam nadzieję, że nikt Pestce nie zdradzi, jakie atrakcje ją ominęłyZbyszekC pisze:Jakbym chciał się wybrać czysto towarzysko z psem to nie mam co tego planować

-
my kiedyś w takiej sytuacji to zrobiliśmy tak: Tatulo wszedł na teren wystawy a ja jamniczkę podałem mu przez płot. W Białymstoku też nie wpuszczali a ja z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"