Życie ze Świstem :)
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: Życie ze Świstem :)
Dziękuję!! 
A wracając do Świtka... ostatnio szukam mu nowego gabinetu wet, bo w końcu się przeprowadziliśmy i chciałabym mieć jakiegoś lekarza bliżej. We wtorek, komisyjnie (czyli w trójkę
) wybraliśmy się do niedawno powstałej lecznicy na Prymasa, jakie było moje zdziwienie jak otworzyły się drzwi do gabinetu i zobaczyłam jedną z naszych lekarek
(którą zresztą pamiętam jeszcze jako praktykantkę i stażystkę)...
i jeśli ktoś chciałby legwana - jest w lecznicy do adopcji...

A wracając do Świtka... ostatnio szukam mu nowego gabinetu wet, bo w końcu się przeprowadziliśmy i chciałabym mieć jakiegoś lekarza bliżej. We wtorek, komisyjnie (czyli w trójkę

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Kolejny legwan o którym słyszę....a trzeba uważać przy nim na pieski...znam przypadek, że się takim małym rozmiarowo pieskiem pewien jaszczur posilił 

Wydaje mi się że na Prymasa przyjmuje dr. Agnieszka Kańska...Sprawdżcie - jeżeli tak to ja bardzo polecam.Paula pisze:Dziękuję!!
A wracając do Świtka... ostatnio szukam mu nowego gabinetu wet, bo w końcu się przeprowadziliśmy i chciałabym mieć jakiegoś lekarza bliżej. We wtorek, komisyjnie (czyli w trójkę) wybraliśmy się do niedawno powstałej lecznicy na Prymasa, jakie było moje zdziwienie jak otworzyły się drzwi do gabinetu i zobaczyłam jedną z naszych lekarek
(którą zresztą pamiętam jeszcze jako praktykantkę i stażystkę)...

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Podobno jest do adopcji, bo był agresywny (?), ale podobno w lecznicy nic takiego nie zaobserwowali.bea100 pisze:Kolejny legwan o którym słyszę....a trzeba uważać przy nim na pieski...znam przypadek, że się takim małym rozmiarowo pieskiem pewien jaszczur posilił
To właśnie w tej przychodni byliśmy i w godzinach przyjmowania dr Agnieszki, ale nie wiem jak nasza lekarka się nazywa...Ania W pisze:Wydaje mi się że na Prymasa przyjmuje dr. Agnieszka Kańska...Sprawdżcie - jeżeli tak to ja bardzo polecam.

polecasz, bo znasz, czy wszystko-co-dobre słyszałaś?ja bardzo polecam.
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Polecam bo bardzo dobrze znamPaula pisze: polecasz, bo znasz, czy wszystko-co-dobre słyszałaś?

I jak tylko muszę udać się do weta to staram się zerwać żeby w godzinach jej pracy pojechać na Lencewicza.
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Sprawdziłam... i nie trafiliśmy na dr Agnieszkę
a tak chciałam poznać jakiegoś fajnego, nowego weta 

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
I jeszcze niespodzianka, która przyszła pocztą 
Świt Goniwiatr, brat Śwituna
Jak zobaczyliśmy fotkę, rozmawiając stwierdziliśmy że "mocniejszy" Świtek. Teraz jak chciałam znaleźć jakąś aktualną, podobną fotkę - już nie jest to tak oczywiste.

Świt Goniwiatr, brat Śwituna
Jak zobaczyliśmy fotkę, rozmawiając stwierdziliśmy że "mocniejszy" Świtek. Teraz jak chciałam znaleźć jakąś aktualną, podobną fotkę - już nie jest to tak oczywiste.

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt: