4 lipiec USTROŃ o/ Bielsko - Biała

Archiwum - Wystawy w 2010 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: 4 lipiec USTROŃ o/ Bielsko - Biała

Post autor: kasiawro »

weszynoska pisze:Foty cuuudne :marzyc:

ale musze to oficjalnie powiedzieć , Bursztyn jest za gruby :? on jest za młody na taki brzuszek
Zgadzam się z poprzedniczką fotki super i mój ulubieniec Bursztyn brzuszek ma, na pocieszenie powiem że Łagoda też :tia:
Tylko nie wiem na ile zdjęcia oddają rzeczywistość?
Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Post autor: ania N »

Gratulacje dla wszystkich :piwko:
i prosimy o więcej fotek :marzyc_2:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rafkow
Gadu-Gadu: 34201
Kontakt:

Post autor: rafkow »

To tak na szybciutko nasza fotorelacja.
To był Maczka dzień ;) Udało mu się jeszcze wywalczyć pierwsze miejsce w konkurencji "Najpiękniejszy Pies Ras Polskich" :piwko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

Gratulujemy :piwko: :piwko: :piwko:
dzieki za foty a szczegolnie za Maczka bo juz nie pamietam jak on wyglada ;)
ludwik

Post autor: ludwik »

kasiawro pisze:

ale musze to oficjalnie powiedzieć , Bursztyn jest za gruby :? on jest za młody na taki brzuszek
Zgadzam się z poprzedniczką fotki super i mój ulubieniec Bursztyn brzuszek ma, na pocieszenie powiem że Łagoda też :tia:

Hmm weterynarz stwierdził w ostatnim tygodniu że mógłby przybrać 2kg, znajomy myśliwy stwierdził że jest bardzo proporcjonalny. Waży 30 kg przy 62 cm ( pomiar z tego tygodnia) w związku z upałami je mniej niż jadł w związku z naszymi wakacjami ruchu ma więcej (mimo że miał dużo)więc sam nie wiem jak to jest nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, dopiero uczymy się ogarów i pierwszy raz taką opinię usłyszałem(czy też wyczytałem) mimo że stosunkowo często jest pokazywany i ma kontakt z ludźmi z większym doświadczeniem niż my w strzelcach opolskich zrobię wywiad :jezyk:
Awatar użytkownika
Paulina
Gadu-Gadu: 2833926

Post autor: Paulina »

Gratulacje!!! Piękny Maczek pięknie wystawiany przez Bibkę :)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Bibka zuch ;)
Co do Maka urody to ja jakoś nigdy nie miałam wątpliwości ale widać co to znaczy kobieca ręka ;)
Bo widać, że Maczek też chyba troszku przybrał...ale jemu to akurat na dobre wyszło :cwaniak:

Ludwik - zdjęcia na pewno nie oddają wszystkiego ale co do tycia to ja bym mimo wszystko stanowczo powiedziała " Nie!". ;) I tu nie chodzi o proporcje tylko też o wiek psa -on może ważyć nawet więcej jak te 30 -32 kg bo młody jest i rośnie i rozwija masę mięśniową (a wiemy że ta cięższa od tłuszczyku ;) ) ale na zdjęciach wygląda zdecydowanie jakby mu nic nie brakowało więcej ;)
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Jeszcze kilka fotek :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
ludwik

Post autor: ludwik »

kasiawro pisze:

W związku z tym, że nie daje mi to spokoju :jezyk: po sobotniej wystawie i po tym jak kasiawro miała okazje porównać fotki z rzeczywistością prosiłbym o opinie :D
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Bursztynek to chuderlaków nie należy, ale do grubasów też nie :jezyk_3: .
Moim zdaniem w takim wieku może być taki jak teraz, bo to jeszcze maluch. Fakt fotki zupełnie inaczej pokazały jego brzuch, niż w realu. Ludwik uważajcie potem jak będzie już starszy aby chłopak dbał o linię a będzie super!!!

Powiem niestety, że Łagoda ładna suka(czaprak, głowa fajna), ale wygląda jakby była szczenna. Mam nadzieję, że osoba wystawiająca ją w Strzelcach przekaże właścicielce to co usłyszała od sędziny, ja oczywiście nie omieszkałam też swojego zdania powiedzieć głośno i to kilka razy :jezyk:
ODPOWIEDZ