Taka była wstępna wersja, teraz jest trochę zmodyfikowana.kasiawro pisze:Chciałam zapytać Was "ogarowiczów" czy jesteście chętni na przybycie do Piotrkowa Trybunalskiego 4/5 września 2010 na Zlot ogarów.
W planie są różne fajne atrakcje(wykłady, spotkanie z nowym zarządem klubu, ognisko i inne ciekawe dla Was i dla psów zajęcia
)
Jest taki pomysł aby coś takiego zorganizować, ale muszą być znane ilości chętnych osób i ogarów aby to miało sens.
Nocleg, wyżywienie na własny koszt.
Wstępnie zgłosiło się około 24 osób i 20 psów, bardzo to cieszy i mam nadzieję że jeszcze kilka psiaków i ludziów dojdzie

Zlot odbędzie się 2/3 października termin nie koliduje z wystawami oraz klub wtedy deklaruje obecność. Miejsce to okolice Piotrkowa Trybunalskiego, jest tam ośrodek który mieści około 50 osób, nie ma problemu aby psy były, oraz w pobliżu jest zagroda i miejsce gdzie można położyć ścieżki.
W ośrodku jest możliwość wykupienia (po wcześniejszym zadeklarowaniu) śniadania i obiadokolacji.
Jest również możliwość przybycia już w piątek 1 października (my tak będziemy-my tzn. Niemcza

Teraz kwestia cen....
Wszystko zależne jest od ilości osób zdeklarowanych wstępnie na noclegi i wyżywienie.
Klub zna ośrodek i będzie starał się negocjować jak najbardziej dogodne dla nas ceny. Jeśli klub nie podoła to ja jako "wiekowy sprzedawca" w kroczę do negocjacji

Tak więc proszę Was, przepraszam że kolejny raz o wstępne deklaracje.....