Nie znam całej historii Nutki ale mam zdanie podobne do Rafała

I niezależnie od forumowych sympatii trzeba zauważyć, że opisy właściciela Nutki są skrajnie ułańskie

no i totalnie subiektywne. Czego bym nie napisała o swoim psie to zawsze pozostanie po prostu stronnicze. Istnieje i poluje baardzo dużo psów i podejrzewam, że sporo w typie op

Jeśli chodzi natomiast o eksterier to też, nic Nutce nie ujmująć, ale dla mnie daleko jej do ogara...Pyszczek ma owczarkowy, uszy

,sylwetkę też inną

Wiele psów jakim ogarkowo pomaga wygląda podobnie a czasem bardziej ogarzo...Nie wiem więc skąd to samouwielbienie...Pianie peanów nad grzaniem, polowaniem i graniem?...Nawet jeśli uzasadnione to trochę nie w tym miejscu co trzeba. Ja akurat nie mam tak, że mój pies jest
mistrzem świata; potrafię ocenić go obiektywnie a nawet krytycznie, stąd dla mnie charakter wypowiedzi ogończyka jest z lekka trudny w odbiorze, mimo, że łąki ładne i biegnie ładnie i cacy cacy i śliczna, śliczna
Miejsce na prezentację swojego psa-KW, PKR, 10% PKR, kanarka, świnki czy... lemura:
http://www.youtube.com/watch?v=2vnXxXFYMsQ" onclick="window.open(this.href);return false; - offik ale nie mogłam się powstrzymać
jest na blogach i trzeba oddzielić inicjowanie dyskusji o Nieznanych Nielicznym ogarach, o championatach itd., bo dla postronnych forum stanie się bełkotliwe
Z mojej wiedzy wynika, że Cyga jest psem pod względem entropium po zdrowych rodzicach i zdrowych dziadkach. Powinnam zatrąbić o tym w wątku Kupię ogara bo przecież TAK JEST ale certyfiakt ma tylko Zenit i po prostu nie pytam np.
dlaczego Józef się na ten miot nie zdecydował itd. Bo jego wątek jest konkretnym pytaniem, wątki powinny byc w miarę konkretne a Twój jest chyba raczej abstrakcyjny