Elektryczny problem..
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Elektryczny problem..
Monik a może warto po prostu wymienić przedłużacz na nowy (jeśli to przedłużacz) albo gniazdko.
Może kiedyś coś prysnęło, chlapnęło "pysznego" na tą rzecz i teraz jemu pachnie.
Może kiedyś coś prysnęło, chlapnęło "pysznego" na tą rzecz i teraz jemu pachnie.
Tyle, że teraz się interesuje obydwoma, bo w obydwóch są zaślepkikasiawro pisze:Monik a może warto po prostu wymienić przedłużacz na nowy (jeśli to przedłużacz) albo gniazdko.

I nadal to robi uparciuch jeden

Przedłużacz ma 3 tygodnie dopiero, właśnie jest nowy

Może ta nowość go ciekawi

Dzisiaj spryskałam biocydem, na razie jest spokój, bo biocydu nie cierpi.
Wszystkie inne "nowości sklepowe" ma w głębokim poważaniu

Ogar Polski - dobre bo polskie, wszystko przetrwa i wytrzyma

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Myślę, że jego zainteresowanie tym przedłużaczem wynikło z Twojego zainteresowania jego zainteresowaniem
Liznął raz i wywołał reakcję to próbuje dalej
ale faktycznie nowość, lub źle poskręcane styki i prąd wywołuje drgania lub pole magnetyczne nie dostrzegalne dla człowieka

Liznął raz i wywołał reakcję to próbuje dalej
ale faktycznie nowość, lub źle poskręcane styki i prąd wywołuje drgania lub pole magnetyczne nie dostrzegalne dla człowieka
być możeweszynoska pisze:Myślę, że jego zainteresowanie tym przedłużaczem wynikło z Twojego zainteresowania jego zainteresowaniem![]()
Liznął raz i wywołał reakcję to próbuje dalej [...]

a jak wiadomo, ogary to strasznie uparte bestie, ale psy chyba bardziej niż suki

W ACD jest odwrotnie, bardziej uparte są suki niż psy, widzę to już nawet u tych szczeniaków,
powiem psu fuj i odpuszcza, powiem suce fuj i próbuje jeszcze 10 razy, zanim odpuści

Śmiem wątpićmonik pisze: a jak wiadomo, ogary to strasznie uparte bestie, ale psy chyba bardziej niż suki![]()

Ja też 

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Ja bym radziła zmienić przedłużacz na taki bez bolców i kupić zaślepki.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ośmiałem się. Wybacz. Piszesz, że już raz popieściło Dziada? I NIC? Ja bym pewnie mu to gniazdko oficjalnie sprezentował. A niech se ma. I niech go trzepie jak lubi. Jak zabije to bym chyba nie żałował. Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Nie ma sprawy, tylko nie wiem, co na to Beaogończyk pisze:Ośmiałem się. Wybacz. Piszesz, że już raz popieściło Dziada? I NIC? Ja bym pewnie mu to gniazdko oficjalnie sprezentował. A niech se ma. I niech go trzepie jak lubi. Jak zabije to bym chyba nie żałował. Pzdr.

aganowaczek
czytaj wyżej, dokładniej

Na razie nie liże, bo nie lubi biocydu,ale jak tylko zaczyna wietrzeć, to ciągnie do tego.
Dobrze, że jak mnie nie ma to nie ma do tego dostępu

Tak sobie myślę
... a może Urwis chce zwrócić na siebie Twoją uwagę
Skojarzył, że jeśli on zagląda do kontaktu to i Twoje zainteresowanie jego "osobą" jest większe

Skojarzył, że jeśli on zagląda do kontaktu to i Twoje zainteresowanie jego "osobą" jest większe