Seven Południowa Knieja
-
- Gadu-Gadu: 1738715
Re: Seven Południowa Knieja
Mam nadzieje ze rządzić w tym stadzie bede ja... 

- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
O TAK! Tajga od początku zaczepiała i zachęcała do zabawy moich chłopaków (nie zawsze byli tym sachwyceniSevenowa pisze:Czy wasze psy tez tak adorują dzieci ?

No właśnie ja to samo chciałam dopisać, ale sobie pomyślałam, że nie będę tak pisaćBasiaM pisze:monik pisze:Ale tutaj ma groźną minkęminka w stylu...ja wam pokażę kto tu rządzi

Już w takim wieku kupujecie mu lalki? Nie za wcześnie?BasiaM pisze:...jak to facet...Sevenowa pisze:Zmęczył sie zabawą lalkami...

-
niech sie chlopak uczy.. 

-
Ludziska powiedzcie czy szczeniaki potrzebuja bezprzerwy wody?Dolewam Sevenowi co chwile,bo caly czas podpija
...no i caly czas wymieniam gazety,bo ciagle sika i sika i sika i sika...
Ale to nic..wszystko zniose!

Ale to nic..wszystko zniose!

Pies nie wielbłąd - pić musi
Nasz jak był malutki to pił "normalnie". Teraz też nie rzuca się na miskę z wodą ale w sumie...ciepło jest, lato...każdemu chce się pić. Chyba,że po suchej karmie baaardzo chce mu się pić...to obserwujcie malucha i ewentualnie karmę próbujcie zmienić? nie wiem...
Ja daję swojemu royala maxi baby i jest ok.

Nasz jak był malutki to pił "normalnie". Teraz też nie rzuca się na miskę z wodą ale w sumie...ciepło jest, lato...każdemu chce się pić. Chyba,że po suchej karmie baaardzo chce mu się pić...to obserwujcie malucha i ewentualnie karmę próbujcie zmienić? nie wiem...
Ja daję swojemu royala maxi baby i jest ok.

-
Seven skonczyl 2 miesiace,zadomowil sie na całego.
Zanim zostal naszym domownikiem byl "cichym ciapkiem" a tu masz...teraz nie mozna go opanowac

Zanim zostal naszym domownikiem byl "cichym ciapkiem" a tu masz...teraz nie mozna go opanowac

- Załączniki
-
- ogoniasty.jpg (61.03 KiB) Przejrzano 691 razy