z Zagrajboru
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: z Zagrajboru
Au[er historia:) I Fajne zdjęcia.. Mnie urzekło to z maskotką żywą.....Jakbyś nie napisała... to sama bym nie zgadła:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Malgosiaczek_27
Zestresowany królik siedzący z łosiem na szafce... genialne zdjęcie
A co do kurczących się łóżek, to normalka
Każdy Ogar doznaje tego szoku
hehe 

- Iza i Sławek
- Kontakt:
Widzę że królik zdobył waszą sympatię
dlatego pozwolę a sobie zamieścic anegdotę z " Pasztetem " w roli głównej
Pewnego razu zamówiliśmy pizzę. Gabryśka okupowała fotel śniąc o..( przeczytajcie "Ferdynanda Wspaniałego" )....a Pasztet kicał w swoich sprawach. Dostarczyciel zadwonił do drzwi, usłyszał donośne HAU,HAU .....i w progu ujrzał witającego Go królika ( Gabi raz zdobytego fotela nie opuszcza !!! )
Dwa piętra musiałem Go gonic, aby zapłacic za pizzę
S.
A facet od żaluzji był w takim szoku, jak maskotka zeszła z oparcia fotela (siedział pomiędzy dwoma łosiami) i zaczęła kanapkę wyciągac mu z torby, że mieliśmy 10 cm za krótkie żaluzje. Pasztet to był fajny gośc. A w Gabi z czasem się zakochał (dosłownie, teren zaczął znaczyc, mogła z nim wszystko zrobic). Najlepsza pieszczota, jak go dziewczynka łapą przytrzymywała i uszy obwąchiwała.
I.

Pewnego razu zamówiliśmy pizzę. Gabryśka okupowała fotel śniąc o..( przeczytajcie "Ferdynanda Wspaniałego" )....a Pasztet kicał w swoich sprawach. Dostarczyciel zadwonił do drzwi, usłyszał donośne HAU,HAU .....i w progu ujrzał witającego Go królika ( Gabi raz zdobytego fotela nie opuszcza !!! )
Dwa piętra musiałem Go gonic, aby zapłacic za pizzę

S.
A facet od żaluzji był w takim szoku, jak maskotka zeszła z oparcia fotela (siedział pomiędzy dwoma łosiami) i zaczęła kanapkę wyciągac mu z torby, że mieliśmy 10 cm za krótkie żaluzje. Pasztet to był fajny gośc. A w Gabi z czasem się zakochał (dosłownie, teren zaczął znaczyc, mogła z nim wszystko zrobic). Najlepsza pieszczota, jak go dziewczynka łapą przytrzymywała i uszy obwąchiwała.
I.
- Załączniki
-
- ScannedImage-22.jpg (68.11 KiB) Przejrzano 1351 razy
-
- ScannedImage-20.jpg (55.01 KiB) Przejrzano 1351 razy
-
- ScannedImage-23.jpg (63.61 KiB) Przejrzano 1352 razy
Wesna z Gończaków
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Pasztet (może nie powinnam się do tego przyznawac) spał ze mną w łóżku, zajmował kawałeczek w górnym rogu poduszki. I problem miałam potem z GAbi, bo jak wytłumaczyc ogarkowi, że co wolno króliczkowi ważącemu 0,5 kg to nie koniecznie przystoi 30 kg psiuńciowi.
- Załączniki
-
- ScannedImage-10.jpg (50.42 KiB) Przejrzano 1345 razy
Wesna z Gończaków
- Iza i Sławek
- Kontakt:
Z czasem udało mi się ją przekonac, że są lepsze miejsca w domu. Ale jeszcze kilka razu w nocy w trakcie burzy ładowała mi się na głowę. Po którejś była taka szczęśliwa, że burza się skończyła że uderzyła z radości łapą i poszłam rano do pracy z podbitym okiem.
- Załączniki
-
- ScannedImage-13.jpg (68.76 KiB) Przejrzano 1341 razy
Wesna z Gończaków
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
wspaniałe zdjęcia ogarka i królika-ja uwielbiam króle tylko mój nos ich nie lubi 

- Iza i Sławek
- Kontakt:
Ukochane miejsce na ziemi - Mazury - woda las mnóstwo dokarmiających i głaszczących rąk, imprezy do rana. I tylko rano zapominają psu kawęzrobic (koniecznie z mlekiem).
- Załączniki
-
- ScannedImage-12.jpg (112.21 KiB) Przejrzano 1334 razy
-
- ScannedImage-14.jpg (60.39 KiB) Przejrzano 1335 razy
-
- ScannedImage-15.jpg (57.3 KiB) Przejrzano 1332 razy
Wesna z Gończaków