grill w Łubnie :)
Re: grill w Łubnie :)
diamantina
Robaczku... nie zapytałam czy ogary są na grilla tylko czy są na grillu....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
-
no na grillu to ich jeszcze nie ma, bo nie ma jeszcze grilladorob62 pisze:diamantina

- AniaRe
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Raczej sugerowałybysmy bez ogarów, bo nam wyjdzie masa psów na ograniczonym terenie -a drzew u nas niewiele jeszcze, nie tal jak na klubowejdorob62 pisze:chyba zadam głupie pytanie ale wolę się upewnić... Grill jest z ogarami czy bez ogarów... ?????

- miszakai
- Kontakt:
O kurka! To jednak było dobre pytanie bo ja byłam pewna, że z ogaramidorob62 pisze:chyba zadam głupie pytanie ale wolę się upewnić... Grill jest z ogarami czy bez ogarów... ?????

Ale by było zdziwienie

To ja nie idę. Nudy

Powiem tak - ja bez ogara ale gdybym miała to i tak przyjechałabym bez.
Po pierwsze dlatego, że jak napisała Ania byłby problem z ich "upalowaniem" potem.
Po drugie dużo psów w różnym wieku na niedużym terenie , a przede wszystkim "stacjonujących" = murawana awantura...no bo jeszcze jedzenia wokół dużo
Pewnie, że byłoby ciekawie
ale pewnie też wiele osób by się umęczyło...ja ze swoim na pewno w takiej gromadzie...
Po pierwsze dlatego, że jak napisała Ania byłby problem z ich "upalowaniem" potem.
Po drugie dużo psów w różnym wieku na niedużym terenie , a przede wszystkim "stacjonujących" = murawana awantura...no bo jeszcze jedzenia wokół dużo

Pewnie, że byłoby ciekawie

- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
No i co to za atrakcja dla psa (nawet ogara
) być upalowanym
Toż to lepiej w domku na kanapie przekimać takiego grilla

Toż to lepiej w domku na kanapie przekimać takiego grilla

- Malgosiaczek_27
U Hani i Ani ani lasu ani kanap dla każdego psa brak, więc lepiej dla ogara i dla pańci bądź pańcia zostawić czworonoga w domu. Spokój, cisza, a na dworze gorąco. Umęczy się i ogar i pańciostwo, więc chyba to oczywiste ze ogary będą odpoczywać w domu a pańciostwo bawic się na grillumiszakai pisze:Na jakiej kanapie?Ja wolę pobiegać po lesie, zresztą na kanapę nie pozwalają

- AniaRe
- Kontakt:
Jeśli to miałaby być przyczyna, ze ktoś nie będzie mógł/chciał przyjechać, to zapraszamy z psem.
Sugerowałysmy przyjazd bez psów, bo sądzimy, że taka ilośc psów na ogrniczonym terenie, koło jedzenia, zamieszanie, nowy teren, to duża szansa na konflikty.
Kilka "psich kanap" jest, ale hotelowe psy je pozajmowały...:p
Sugerowałysmy przyjazd bez psów, bo sądzimy, że taka ilośc psów na ogrniczonym terenie, koło jedzenia, zamieszanie, nowy teren, to duża szansa na konflikty.
Kilka "psich kanap" jest, ale hotelowe psy je pozajmowały...:p
No i mam jasność.. w sumie to lepiej że bez psa..

"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley