Dlaczego warto miec ogara?
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Dlaczego warto miec ogara?
Kurcze. byłbym zapomniał o Ogarze. TAK ! Należy wziąć również OGARA! 

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
A jeszcze Ogar (przynajmniej szczeniak) powoduje, że masa obcych ludzi na ulicy pada na kolana co by pogłaskać sczeniora. Co oznacza, ze ludzie klękaja przed posiadaczami Ogarów:)
"......trochę człowieka i technika się gubi......"
jut
Dobre, dobre.. i prawdziwe:):)Miałam tak....hihihi:)
Dobre, dobre.. i prawdziwe:):)Miałam tak....hihihi:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
-
A do mnie podchodzą i mówią "ale jaki ładny i łagodny owczarek!!" albo " to jakiś kundelek chyba bo taki podobny do owczarka a mu uszy nie stoją..." Takie zboczenie ludzi. Przyzwyczaili się bo mój tato przez lata łaził z owczarkami po mieście.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
No, i generalnie przy szczeniaku poziom życia się podnosi (jak na razie, 0.5m nad podłogę, wyżej nie sięga). 

"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
Do mnie ktoś kiedyś zagadał: "Przepraszam, to jest kundelek, prawda? Bo chyba nie żadna rasa?"...Maciej Osiński pisze:A do mnie podchodzą i mówią "ale jaki ładny i łagodny owczarek!!" albo " to jakiś kundelek chyba bo taki podobny do owczarka a mu uszy nie stoją..." Takie zboczenie ludzi. Przyzwyczaili się bo mój tato przez lata łaził z owczarkami po mieście.
A ogara warto mieć choćby dlatego, żeby wstawać (chętnie lub niechętnie) we wczesnych godzinach porannych i móc podziwiać wschody słońca

- Załączniki
-
- poznański wschód słońca
- Lubczykowa - wschód.JPG (85.17 KiB) Przejrzano 1554 razy
Marta & Rudolf

moja osobista korzysc - schudlem od czasu posiadnia ogara 15 kg. 

Ogara warto miec po to zeby miec najlepszego przyjaciela na swiecie na dobre i zle, zeby lubiec duzo spacerowac(a czasem nawet sobie pokrzyczec na spacerze), i zeby moc mocno machac reka i przy tym sie usmiechac jak ogarek pusci baka 

- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
szlachcianka pisze:zeby moc mocno machac reka i przy tym sie usmiechac jak ogarek pusci baka

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ogarkowy bąk
To Wy nie wiecie jakie bąki puszcza lab.
Co do rannego wstawania
Ajsza śpi najdłużej. No może Sonia jest jeszcze bardziej leniwa. Zuzia też nie ranny ptaszek. Chłopaki różnie. Zbyszek ok, ale Ryśka kijami się rano wygania na dwór.
Kasia

Co do rannego wstawania

Kasia