Hodowla Nowogary
Re: Hodowla Nowogary
Aniu i pojechal wczoraj pies do Warszawy, zamieszka u rodziny ktorzy zakochali sie w jednym ogarze u swoich bliskich w Trampie Olfactus
Na dzien dzisiejszy jedna suczka trafila do Opola- nie bedzie wystawiana
W najblizszych dniach jedna sunia pojedzie do Wroclawia a konkretnie Czata ta na lewej rece Hani na zdjeciu - zamieszka z przemilym Panstwem ktorzy ilka dni temu pozegnali Renete Chojar poszla za TM , z tego co wiem bedzie wystawiana
Pies do Wiednia....z pewnoscia bedzie oczkiem w glowie
Jedna sunia zostaje w hodowli
szukaja domku suczka i trzy pieski
Na dzien dzisiejszy jedna suczka trafila do Opola- nie bedzie wystawiana
W najblizszych dniach jedna sunia pojedzie do Wroclawia a konkretnie Czata ta na lewej rece Hani na zdjeciu - zamieszka z przemilym Panstwem ktorzy ilka dni temu pozegnali Renete Chojar poszla za TM , z tego co wiem bedzie wystawiana
Pies do Wiednia....z pewnoscia bedzie oczkiem w glowie
Jedna sunia zostaje w hodowli
szukaja domku suczka i trzy pieski
Ilona a czy mogłabyś zagadac tych ludzi o zdjęcia poprzednich ogarów - Trampa i Renety?
Nie mamy ich na płytce.
Fajnie byłoby gdyby za rok maluchy też na nią trafiły
Nie mamy ich na płytce.

Fajnie byłoby gdyby za rok maluchy też na nią trafiły

Aniu nie ma sprawy zdjecia Renety mam na mailu wiec jutro Ci wysle a Trampa musze zdobyc-postaram sie
dzis otrzymalam wiadomosc ze Czajka trafila do Piastowskich Borow zamieszka z babcia Malwa
jeden pies trafia na Wybrzeze
a drugi do Koloni
zostaje w sumie ostatni piesek ale jestem pozytywnie nastawiona ze szybko znajdzie dom
jeden pies trafia na Wybrzeze
a drugi do Koloni
zostaje w sumie ostatni piesek ale jestem pozytywnie nastawiona ze szybko znajdzie dom
O...u Danusi wnusia Czajka będzie
- czyli hodowla Z Piastowskich Borów "wraca" z jamników do ogarków
...niech się mała ślicznie i zdrowo chowa
Trzymam kciuki za wspaniały domek dla ostatniego chłopczyka.

Trzymam kciuki za wspaniały domek dla ostatniego chłopczyka.
Beatko zapraszam do naszego wątku Witam są zdjęcia małej CZAJKI
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
A tak konkretniej ? Może okolice Trójmiasta ?Puzon pisze: jeden pies trafia na Wybrzeze

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
chyba do szczecinka,,,,,,,
a jesli szukasz ogarow w trojmiescie to w straszynie sa trzy suczki Ksara z Krainy Daniela oraz jej corki Baja i Blanka Zurawie Blota, oraz gdzies jeden pies jest kolo Gdanka Brutus Zurawie Blota i z tej samej hodowli kolo Kaszub w Wejcherwie jest suczka na B
a jesli szukasz ogarow w trojmiescie to w straszynie sa trzy suczki Ksara z Krainy Daniela oraz jej corki Baja i Blanka Zurawie Blota, oraz gdzies jeden pies jest kolo Gdanka Brutus Zurawie Blota i z tej samej hodowli kolo Kaszub w Wejcherwie jest suczka na B
Wszystkie maluchy znalazly dom
Niestety Czak z Nowogarów trafił do rodziny którzy nie do końca przemyśleli zakup psa wiec szuka domku