Wow fotorelacja super
Moje trzy grosze Ogromne gratulacje dla wszystkich. Niektórych przywieźliśmy trochę siłą bo chcieli się wyłamać Piękna stawka. Oby tak dalej. Wystawa fajna. Dużo miejsca. (Wciąż mam w głowie horror ze światówki w Amsterdamie ) Miejsce jest ważne szczególnie dla kogoś kto ma kilka psów i musi mieć gdzie i jak je zostawić aby wejść na ring. Do tego możliwość zaparkowania pod samymi drzwiami hali to już luksus. Sędziowanie szybkie i sprawne. Trochę martwi mnie taka duża ilość doskonałych ale widać psy na to zasługiwały. Fantastyczny sukces Funta Ogar rzadko staje na podium grupy Podziękowania dla Pana Andrzeja za dostrzeżenie i pokazanie polskiej rasy wśród ozdóbek. Ja oczywiście cieszę się z sukcesu Zbyszka, który prawie powtórzył sukces swojej niezwykłej matki Ajszy (2 razy BIS weteranów na wystawach międzynarodowych) Mam nadzieję, że spotkamy się już niedługo w Katowicach w podobnie licznym składzie.
Dzięki, super fotorelacja
pięknie się wszyscy prezentowaliście
Oby wszystkie wystawy były w takiej wspaniałej obsadzie
Gratulacje dla BOS Frajdy, wszyscy gratulujemy Funtowi, a o dziewczynach zapomnieliśmy
Zapraszamy już niebawem do Katowic
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."