Zdjecia naszych ogarów na płytce!
Re: Zdjecia naszych ogarów na płytce!
Jeszcze my nieobecni.. ale po peostu NIE mamy zdjec tak ladnych Nemroda... buuuuu
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Dobra, dobra..ktoś tu chyba troszku kłamczuszy
Albo się miga
A fotki z plaży to co? A na nich postawny młody psi mężczyzna.
Poza tym jest już Nutka, Nestor i Nelson więc naprawdę będzie wstyd jak nie będzie Nemorda
Zawsze w przyszłym roku będzie można podmienić na bardziej aktualne bo myślę, że okazja na sesję w jakiś okolicznościch przyrody się przytrafi

Albo się miga

A fotki z plaży to co? A na nich postawny młody psi mężczyzna.
Poza tym jest już Nutka, Nestor i Nelson więc naprawdę będzie wstyd jak nie będzie Nemorda

Zawsze w przyszłym roku będzie można podmienić na bardziej aktualne bo myślę, że okazja na sesję w jakiś okolicznościch przyrody się przytrafi

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Dorota, poszukaj! na pewno coś znajdziesz
czasu mało, a pogoda też nie sprzyja fotkowaniu.

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
SpokoPaula pisze:10 ogarów jeszcze??hmm... ja już przegrzebałam moje wszystkie zbiory i chyba nic nie wymyślę, ale... może jeszcze ktoś coś znajdzie?

Ale do moich wymarzonych 300 nie dobijemy
W przyszłym roku dobijemy do 400 
Dorob - Nur właśnie mi spłynął

Dorob - Nur właśnie mi spłynął

Z uwagi na problemy z dogadaniem się z komputerem nieśmiało się zapytuję czy zdjęcia Barda dotarły i o ile tak to wystarczającej jakości - jakby co to sprobuję jeszcze raz wysłać.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Na zielonym jest lista ogarów, których zdjęcia będa na płytce http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 4&start=15" onclick="window.open(this.href);return false; 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Tutaj też jest
na pierwszej stronie wątku...
ale to nie wszystkie...

ale to nie wszystkie...
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Czy Bard to pies z Bobrownickiej Posesji?ZbyszekC pisze:Z uwagi na problemy z dogadaniem się z komputerem nieśmiało się zapytuję czy zdjęcia Barda dotarły i o ile tak to wystarczającej jakości - jakby co to sprobuję jeszcze raz wysłać.
Przepraszam, mówiłem o problemach z dogadaniem się z komputerem. Oczywiście chodzi o Balta z Bobrownickiej Posesji. 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer