Dokładnie tak!!Ania W pisze:a zwłaszcza nochalbardzo charakterystyczny
Pozdrawiamy "ziomali".
Dokładnie tak!!Ania W pisze:a zwłaszcza nochalbardzo charakterystyczny
tak, to właśnie przede wszystkim kwesta głowy, jak dla mnie właśnie nos, układ zmarszczek i oczy- są bardzo typowe dla hodowli. Jako, że w ostatnim czasie przeglądam non-stop i ogarkowo, i bazę najpierw w poszukiwaniu idealnej suki, a teraz ewentualnego kawalera dla niej to jestem już w stanie mniej lub więcej odgadywać rodowody niektórych psów. KW bardzo długo trzymają się właśnie i przede wszystkim na pyszczkach, w następnych pokoleniach. Zarówno Zagraj jak i np. Łowna, VIK czy coogarstwo, (ale i ogary pkr) są do wykrycia w pochodzeniu bez zaglądania do papierów. Swoją drogą jest to bardzo wciągające i zadziwiające. Lubię zgadywać przydomki ogarów.BACHMATsforanemroda pisze:[quote="
Myślę, że w przypadku Zawiszy to akurat umaszczenie standardowe ale głowa, a zwłaszcza nochalbardzo charakterystyczny
Szeleczki są marki Dog's Creek i o ile dobrze rozumiem jest to marka własna sieciówki http://www.maxizoo.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; . Otworzyli się niedawno niedaleko nas i jak twierdziła sprzedawczyni jest to świeży towar, który dostali parę dni wcześniej (szelki kupione ok. 2 tygodnie temu) i faktycznie nie ma ich nawet na stronie internetowej sklepu. Koszt to ok. 200zł, więc nie tak mało, ale też mieli najwiekszy wybór szelek w okolicy, które na dodatek można na miejscu poprzymierzać, więc się zdecydowaliśmyAngelika pisze:Cudnyi ma fajne szeleczki