Ja poproszę spanie dla 2 osób i psa.

SARABANDA pisze: Zawsze można jechać bez psa
Ketrin bardzo proszę o informację od kiedy?ketrin pisze:my też sie zgłaszamy 2 + pies
tylko pewnie w zajeciach to Mariusz nie bedzie brał udziału
Qzia a ja właśnie po wcześniejszym Twoim wpisie pomyślałam sobie jak Ty zamierzasz puszczać takiego Rysia na terenie ośrodka...?qzia pisze:Choć jak sobie pomyślę, że mam się użerać z takim np. Rysiem 2 dni na smyczy, gdy u mnie gania sobie wolno to mi się odechciewa wyjazdu.![]()
![]()
Ja poproszę spanie dla 2 osób i psa.![]()
I tak sobie myślę, że sprzątanie kup bardziej zależy od kultury osobistej właściciela, niż od tego czy pies ma smycz czy nie.
Ok - klepnięteqzia pisze: Ja poproszę spanie dla 2 osób i psa.![]()
![]()
Tak, pod warunkiem, że właściciel pilnuje cały czas gdzie biega jego pies ... a tak zazwyczaj nie jest, bo pies puszczony luzem to pozbycie się obowiązku stałej kontroli nad nim. A potem chętnych np. do sprzątnięcia "skarbu" brak ...no bo kto udowodni?qzia pisze:I tak sobie myślę, że sprzątanie kup bardziej zależy od kultury osobistej właściciela, niż od tego czy pies ma smycz czy nie.
Ja mam nadzieję, że w tym roku zostanie pobity rekord z Piotrkowa, bo to dla mnie jest motywacja aby takie imprezy organizować w centralnej części kraju.Ania W pisze: Powoli zbliżamy się do 30![]()
Qzia tylko taki bardzo grzeczny Ryś i taki bardzo grzeczny Zagaj zajmą się jednym kotem bądź motylkiem to już tacy bardzo grzeczni mogą nie być - jak dla mnie tyle na ten temat, tym bardziej, że to "wałkowane" jest od zawsze na tego typu spotkaniach.qzia pisze:Akurat Ryś puszczony luzem jest bardzo grzecznym Rysiem.![]()
Głównie zajmuje się kopaniem w mysich norkach. Poszukiwaniem kotów. Łapaniem motylków. Za to Ryś na smyczy zamienia się w bardzo złego Rysia kilera.
![]()
![]()
Oczywiście jeśli nikt Rysia nie zaczepia.
![]()
kasiawro pisze:Jeśli psy biegałyby luzem każda kupa byłaby nam obca.
O nieeee! A ja nie mogę podnieść frekwencji w tym celu!kasiawro pisze: Ja mam nadzieję, że w tym roku zostanie pobity rekord z Piotrkowa, bo to dla mnie jest motywacja aby takie imprezy organizować w centralnej części kraju.
Marta, urzekło mnie to zestawienie cytatów.Marta A pisze:kasiawro pisze:Jeśli psy biegałyby luzem każda kupa byłaby nam obca.
kasiawro pisze: Ja mam nadzieję, że w tym roku zostanie pobity rekord z Piotrkowa, (...)