AURA Myśliwego (AURA pewnej AFERY)
- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Re: AURA pewnej AFERY
Najlepsze życzenia! 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

Dziękujemy za życzenia
Spóźniony gość urodzinowy. Przyszedł pod ambonę piechotą.
Spóźniony gość urodzinowy. Przyszedł pod ambonę piechotą.
Pionowe 2 m i ogarki w kojcu.
Któregoś dnia po zamknięciu do kojca AFERA znalazła się na podwórzu. Kojec był jednak zamknięty a nikt nie przyznał się do jej uwolnienia. Sprawa wyjaśniła się niebawem. Ogrodzenie kojca ma 2 m.
Któregoś dnia po zamknięciu do kojca AFERA znalazła się na podwórzu. Kojec był jednak zamknięty a nikt nie przyznał się do jej uwolnienia. Sprawa wyjaśniła się niebawem. Ogrodzenie kojca ma 2 m.
Wychodzenie zdaje się jest rodzinne 

Prawdę mówiąc przy tej wielkości psie 2 metry to nie rekord
Zwłaszcza, że po siatce świetnie się wspina 
Jeszcze mogła wpaść na to, żeby po dachu budy wyskoczyć

Jeszcze mogła wpaść na to, żeby po dachu budy wyskoczyć
Ciiiiii....Ania W pisze:Jeszcze mogła wpaść na to, żeby po dachu budy wyskoczyć

Widocznie jest zbyt towarzyska na kojec...

Byleby w sercu ciągle maj!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Jest na takie wyłażenie dość dobry patent. Może się tu sprawdzi. Nad siatką puszcza się metalowy drut a na nim 1 lub 2 rurki. Najlepiej 2 rury. Jedna większa a mniejsza w środku na tymże drucie. Jak pies opiera się łapami to rurki się obracają i delikwent spada. Tego jeszcze nie próbowałam. Ja mam za to do płotu dołożoną na wysokość cienką siatkę ogrodniczą. Taką z dużymi oczkami i cienkim drutem. Kazik nie próbuje skakać bo wie, że nie da rady się łapami wesprzeć. Dobrze, że nie wpadł na pomysł złapania zębami siatki, bo by ją zerwał.
Z cudów wykonywanych przez psy powiem, że mój Najid saluki i Amalka tollerka otwierają okna klamkami i wychodzą na podwórko kiedy chcą.
nie wspomnę tu o otwieraniu drzwi gałką. 

Z cudów wykonywanych przez psy powiem, że mój Najid saluki i Amalka tollerka otwierają okna klamkami i wychodzą na podwórko kiedy chcą.

Regionalny Konkurs Pracy Tropowców w Kazimierzu Biskupim organizowany przez ZO PZŁ Konin 25 maja. Wyjazd z Wrocławia 4.00. Afera jedzie z kolegą labkiem Imbirem. Na miejscu jesteśmy przed 7.00- pierwsi. Chodzimy, biegamy, odkładamy. Startuje 10 psów - 4 labki, golden, terier walijski, 2 wachtle, gończy polski - ogar.W dniu poprzednim była nawałnica w lesie jest mokro i duszno. Odłożenie luzem Afera zasłonięta, dwa strzały i czas miedzy nimi strasznie długi, wracam - siedzi. Pochwała od sędziego i 20 pkt. Jedziemy na ścieżkę. Ścieżka z rzadkim podszytem, idziemy , idziemy jest łoże, w połowie ścieżki zaczyna pracować górą, schodzi. Odłożona czeka. Wraca na ścieżkę i bez problemu dochodzi do dzika. Zaczyna szczekać, na początku pojedyncze szczeknięcia przechodzą szybko w długie, głośne oszczekiwanie. Za ścieżkę 70 pkt. Razem 90 pkt dyplom I stopnia. Miejsce trzecie.