kalendarze na Grocika
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: kalendarze na Grocika
Kalendarze wysłane. Proszę spokojnie czekać.
I dla Grota też już będzie wysłany.

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Doszedł, doszedł. Tylko nie wiem kiedy, bo mnie nie było.
Mam zdjęcie mamy Frajdy z O-rodzeństwem.
Dziękujemy.

Mam zdjęcie mamy Frajdy z O-rodzeństwem.

Dziękujemy.

Nasz kalendarz doszedł w piątek
i stoi sobie w gabinecie i promuje polskie rasy...... 
Dziękujemy

Dziękujemy

Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
Z racji tego że rok sie kończy, a z końcem roku kończy sie też kalendarz ogarkowo-gończy. Chciałabym sie spytać czy na Nowy Rok takie kalendzarze są w planach? Jeżeli tak to gdzie można je nabyć? A może znowu jakiś bazerek zrobić? 

Śmiga(Okowita z Olfactus)
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Hihihihi kalendarze już dawno wydrukowane. Miałam nawet plan wystawić je na aukcji ale po tym jak wywaliliśmy parę tysięcy na uśpienie psa to jakoś mi entuzjazm minął.
Polecam stronę Moniki i Tomka Warszawów. Można sobie samemu zrobić piękny kalendarz. http://www.przystanekgadzet.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Polecam stronę Moniki i Tomka Warszawów. Można sobie samemu zrobić piękny kalendarz. http://www.przystanekgadzet.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony wtorek 30 gru 2014, 12:37 przez qzia, łącznie zmieniany 1 raz.

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Kasiu, poczułam się jak morderczyni Brutusa.
Śmiga, mogę przeznaczyć jeden kalendarz na sprzedaż. Jeśli jesteś zainteresowana, to poproszę o Twój adres i wpłatę 30 zł na fundusz ogarkowy.
Śmiga, mogę przeznaczyć jeden kalendarz na sprzedaż. Jeśli jesteś zainteresowana, to poproszę o Twój adres i wpłatę 30 zł na fundusz ogarkowy.

Byleby w sercu ciągle maj!
O ile się nie mylę to uśpienie nie kosztowało tysięcyqzia pisze: Miałam nawet plan wystawić je na aukcji ale po tym jak wywaliliśmy parę tysięcy na uśpienie psa to jakoś mi entuzjazm minął.![]()

Ja też chętnie wystawię dwa kalendarze ogarzo- gończe

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
To ja zaklepuję jeden!
Jaka kwota i na jakie konto?