Miot "E" w hodowli Tropinos na początku września:)
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Miot "E" w hodowli Tropinos na początku września:)
Gratulacje:) A to dopiero! Dzień wybrały mistrzowsko!
Gratulacje
Zdrówka dla Mamusi i Maluszków 

Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
- 1e2w3a
- Kontakt:
Gratulujemy
czy coś jeszcze przybyło po powrocie do domu z drugiego rozpoczęcia
Ciekawa jestem wybranych imion na E, zwłaszcza tych dwuczłonowych (jeżeli takie będą).

Ciekawa jestem wybranych imion na E, zwłaszcza tych dwuczłonowych (jeżeli takie będą).
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Dziękujemy za gratulacje całym stadem
Już nic nie doszło więc jest nas 8
ogony i gardełka mamy ok, dziś dostaniemy kokardki na szyję i zaczniemy być rozpoznawalne a póki co jeden pieseczek ma boskie serduszko na klacie i szukam jakiegoś odpowiedniego imienia ale Eros odpada bo mi się źle kojarzy- może macie jakiś fajny miłosny pomysł
Dwuczłonowe imię znajdzie się dla drugiego pieska czyli Ekscentryczny Eustachy chyba że zmienię bo mam kilka fajnych imion a pieski tylko dwa
A miał być i Efekt i Ekspert i Excalibur
a z suczek na pewno będzie Euforia, Elita i Eska-córka chce myślę też nad Emocją, Ekstazą i nad Energiczną...... i sama nie wiem, możliwe że jeszcze wszystko zmiksuję, pozamieniam rzeczowniki na przymiotniki i na odwrót i lista się całkowicie zmieni.... mam jeszcze duuuużo czasu
Obiecuję dziś założyć nowy wątek w urodzonych miotach i tam wkleję fotki a póki co pozdrawiamy czekających na nie

Już nic nie doszło więc jest nas 8

Dwuczłonowe imię znajdzie się dla drugiego pieska czyli Ekscentryczny Eustachy chyba że zmienię bo mam kilka fajnych imion a pieski tylko dwa

a z suczek na pewno będzie Euforia, Elita i Eska-córka chce myślę też nad Emocją, Ekstazą i nad Energiczną...... i sama nie wiem, możliwe że jeszcze wszystko zmiksuję, pozamieniam rzeczowniki na przymiotniki i na odwrót i lista się całkowicie zmieni.... mam jeszcze duuuużo czasu

Obiecuję dziś założyć nowy wątek w urodzonych miotach i tam wkleję fotki a póki co pozdrawiamy czekających na nie

Pan sercowy może E-Heart ( czyli czytaj "ehart" bo HEART po angielsku znaczy serce
)

Jeżeli ma być sercowe i na E to ja poproszę Elektrokardiogram. 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
A może Echo Serca 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- ania N
Gratulacje

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;