Biżuteryjny bazarek 7 - 19 sierpnia - dla Sabci
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Biżuteryjny bazarek 7 - 19 sierpnia - dla Sabci
Pieniążki zaraz wpłacę. Za kolczyki dziękuję. Miały być do bransoletki i naszyjnika. Niestety już się nie przydadzą. Można je ponownie wystawić na licytacji. Kieliszeczek przy okazji mi dasz. Może na klubówce jak byś byłą?
Kolczyki z koralem moge też wziąć jeśli Qzia zrezygnowała z nich, bo jej podkupiłam reszte kompletu
. Miałam na nie chęć ale stwierdziłam, że bedzie to szczyt pazerności
. Ewa, decyzja należy do Ciebie.
Adres zaraz podam.

Adres zaraz podam.
OKI. W takim razie wzgardzone przez Kasię
kolczyki z koralem prześlę Agacie. Gorzej, jeśli Qzia już przelała pieniądze, wtedy wyjdzie na to, że sprzedałam je podwójnie... No trudno jakieś straty ( w kieszeni) muszą być
Dzięki za adresy. Jutro robię paczuszki i wysyłam (tym co się adresowo ujawnili).

Dzięki za adresy. Jutro robię paczuszki i wysyłam (tym co się adresowo ujawnili).
Byleby w sercu ciągle maj!
musia wpłaciła pieniążki
a ja ich nie przepiłam w Leśniczówce bo pojechałam z Codą rowerem w las 

Musia gratuluję i mam nadzieję, że cacuszko nr 3 będzie Ci się fajnie nosiło.
Śliczny drobiazg.
Kto mnie troszkę zna wie, że nie noszę biżuterii. U mnie zapewne wisiorek by leżał w kuferku z medalami Lokisa.
Ciekawa jestem tylko, co wg Ciebie dzieje się między godziną 23 i 59 minut i 59 sekund i 999 999 nanosekund + mgnienie 1 nanosekundy (czyli momentem gdy kończy się 59-ta minuta i zaczyna się czas 00:00), a momentem określonym na zegarze 00:01, kiedy to wg Ciebie zaczyna się kolejna doba. Czy przez długie 60 sekund świat się zatrzymuje?
Pewnie nawet komputer się myli
, bo zapisuje:
Napisane: 19 sie 2013, o 23:59
Napisane: 20 sie 2013, o 00:00
Ale to Twój bazarek i Twoje reguły.

Śliczny drobiazg.

Ewka pisze:Bazarek trwa do ostatniusieńkiej minuty 19 sierpnia.
Ewa jestem pod wrażeniem, gratuluję i podziwiam Twoją konstrukcję myślową przy definicji pojęcia CZAS.Ewka pisze:(...) ale wydaje mi się, że pierwsza minuta dnia następnego to 00.01 (...)

Ciekawa jestem tylko, co wg Ciebie dzieje się między godziną 23 i 59 minut i 59 sekund i 999 999 nanosekund + mgnienie 1 nanosekundy (czyli momentem gdy kończy się 59-ta minuta i zaczyna się czas 00:00), a momentem określonym na zegarze 00:01, kiedy to wg Ciebie zaczyna się kolejna doba. Czy przez długie 60 sekund świat się zatrzymuje?

Pewnie nawet komputer się myli

Napisane: 19 sie 2013, o 23:59
Napisane: 20 sie 2013, o 00:00
Ale to Twój bazarek i Twoje reguły.

Głupio tak siebie cytować, ale napisałam:
Dzięki Danusiu za wykład, zapewne masz rację...
Tak się zastanawiam tylko, kiedy jest godzina 24.00? Albo o której wybija ta mityczna północ?
Danusiu mimo wszystko proszę o Twój adres, prześlę nagrodę pocieszenia - nie biżu, bo po co ma kuferki zawalać...
Musia, Agata - przesyłki wyszły dopiero dzisiaj. Przepraszam za zwłokę, ale miałam jeszcze nadzieję, że Ola i Dunaj się odezwie, żeby za jedną drogą ma pocztę załatwić wszystko, no ale nie odezwali się.
Z Qzią i Sarabandą będziemy się starać umówić jakoś na przekazanie fantów.
Trzeba mi było wcześniej wytykać, teraz już po ptokach...Ewka pisze:(proszę mnie poprawić, jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że pierwsza minuta dnia następnego to 00.01; Godzina 00.00 należy jeszcze do dnia poprzedniego)
Dzięki Danusiu za wykład, zapewne masz rację...

Tak się zastanawiam tylko, kiedy jest godzina 24.00? Albo o której wybija ta mityczna północ?

Danusiu mimo wszystko proszę o Twój adres, prześlę nagrodę pocieszenia - nie biżu, bo po co ma kuferki zawalać...

Musia, Agata - przesyłki wyszły dopiero dzisiaj. Przepraszam za zwłokę, ale miałam jeszcze nadzieję, że Ola i Dunaj się odezwie, żeby za jedną drogą ma pocztę załatwić wszystko, no ale nie odezwali się.
Z Qzią i Sarabandą będziemy się starać umówić jakoś na przekazanie fantów.
Byleby w sercu ciągle maj!
Ewa nie ma sprawy!Ewka pisze:Tak się zastanawiam tylko, kiedy jest godzina 24.00? Albo o której wybija ta mityczna północ?![]()

Pozdrawiam serdecznie

Fajnie, że złotówki doszły, przelew zrobiłam w nocy w niedzielę, więc to, że zaksięgowali go przed południem w poniedziałek jest miłą niespodzianką
.