"Poszły w Las" miot O
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: "Poszły w Las" miot O
Wigro Dzięki za informacje, ale proszę Ciebie jeśli nie jesteś w 100% pewny nie pisz takich rzeczy bo po co koloryzować. Bardzo mi przykro, ale nie zgodzę się z Tobą.
Oczywiście maluszkom życzę super domków i kariery wystawowej.
Oczywiście maluszkom życzę super domków i kariery wystawowej.
Oby zdrowe były i w dobre ręce poszły i wiodły szczęśliwe psie życie... Reszta proch i marność...
Najlepsze życzenia dla hodowli
No i mam nadzieje, że to nie będą ostatnie maluszkowe zdjęcia
Najlepsze życzenia dla hodowli

No i mam nadzieje, że to nie będą ostatnie maluszkowe zdjęcia

Byleby w sercu ciągle maj!
- milysliwy
- Gadu-Gadu: 0
Janusz- Amper fajny pies!!! 

Ja zdecydowanie sie nie zgodze - a znam sporo szczeniakow z tej hodowli. Wady wystepuja jak w kazdej innej hodowli - bo hodujac nie da sie ich uniknac. Poza tym zeby stwierdzac, ze jest lepiej niz srenia to jeszcze trzeba wiedziec jaka jest sredniakasiawro pisze:Wigro Dzięki za informacje, ale proszę Ciebie jeśli nie jesteś w 100% pewny nie pisz takich rzeczy bo po co koloryzować. Bardzo mi przykro, ale nie zgodzę się z Tobą.

Do tego ciekawa jestem czy hodowczynie wiedza, ze hoduja takie idealne szczeniaki- mam wrazenie, ze maja troche bardziej racjonalne podejscie niz to, ktore przedstawiasz.
AmenOczywiście maluszkom życzę super domków i kariery wystawowej.
- miszakai
- Kontakt:
A mi się taka kołysanka przypomniała:
z popielnika na Wigrusia (I)Skiereczka mruga...
choć opowiem Ci bajeczkę...
Ja naprawdę cenię sobie Beatę i na pewno mi Jej tu na forum brakuje ale nie znam całego konfliktu/sporu i tu się nie wypowiadam.
Natomiast nie można pisać w ten sposób Wigro, bo z tego co widać na forum hodowcy otwarcie zaczęli mówić o wadach jakie u nich wystąpiły; służy to wymianie informacji i wzajemnej pomocy a tu niezmienne i w kółko masło maślane - nasze lepsiejsze/idealne bla bla bla.
Po co to?
Zdarzają się w rasie entropium, dwurzędowość rzęs, rzadko ale też rozszczepy podniebienia, złamane ogonki, ropowica. Trzeba też pamiętać o wadach w charakterze; dla mnie przy tych ostatnich lampka się w głowie zapala, bo uważam, że wypaczony charakter gorszy niż niejedno choróbsko. I jeden hodowca napisze co mu się za mutancik urodził, inny w ogóle nie ujawni, że był chory szczeniak w miocie a jeszcze inny powie, że ma najlepsze i bez wad od pokoleń...Nie przypisuję tych słów hodowcy bo nie wiem czy też by tak się wypowiedział ale rzecznika ma takiego co może przegiąć z tym chwaleniem i wtedy nie dziwcie się, że ludzie siedzący w rasie parę dobrych lat zaoponują...
z popielnika na Wigrusia (I)Skiereczka mruga...
choć opowiem Ci bajeczkę...
Ja naprawdę cenię sobie Beatę i na pewno mi Jej tu na forum brakuje ale nie znam całego konfliktu/sporu i tu się nie wypowiadam.
Natomiast nie można pisać w ten sposób Wigro, bo z tego co widać na forum hodowcy otwarcie zaczęli mówić o wadach jakie u nich wystąpiły; służy to wymianie informacji i wzajemnej pomocy a tu niezmienne i w kółko masło maślane - nasze lepsiejsze/idealne bla bla bla.
Po co to?

Zdarzają się w rasie entropium, dwurzędowość rzęs, rzadko ale też rozszczepy podniebienia, złamane ogonki, ropowica. Trzeba też pamiętać o wadach w charakterze; dla mnie przy tych ostatnich lampka się w głowie zapala, bo uważam, że wypaczony charakter gorszy niż niejedno choróbsko. I jeden hodowca napisze co mu się za mutancik urodził, inny w ogóle nie ujawni, że był chory szczeniak w miocie a jeszcze inny powie, że ma najlepsze i bez wad od pokoleń...Nie przypisuję tych słów hodowcy bo nie wiem czy też by tak się wypowiedział ale rzecznika ma takiego co może przegiąć z tym chwaleniem i wtedy nie dziwcie się, że ludzie siedzący w rasie parę dobrych lat zaoponują...
- aganowaczek
miszakai

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Imiona szczeniąt
suczki: OMEGA -tą wybrała przyszła właścicielka,
ODA, OGARYNKA, OSTRÓŻKA
pieski: OSTÓJ, OGŁOS, OTROP, OGNIK, OTOK, OSTĘP, ORIENT

suczki: OMEGA -tą wybrała przyszła właścicielka,
ODA, OGARYNKA, OSTRÓŻKA
pieski: OSTÓJ, OGŁOS, OTROP, OGNIK, OTOK, OSTĘP, ORIENT
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
domków szukają jeszcze 3 zdrowe pieski
mieszanka obu rodziców Ognik, mamusiowy Otrop oraz tatusiowy Ogłos.
mieszanka obu rodziców Ognik, mamusiowy Otrop oraz tatusiowy Ogłos.
- Załączniki
-
- Ogłos 10 tyg 00.JPG (50.66 KiB) Przejrzano 1956 razy
-
- Ognik 10 tydzień 0.JPG (35.67 KiB) Przejrzano 1954 razy
-
- otrop 10 tygodni 0.JPG (26.15 KiB) Przejrzano 1964 razy
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Ogłos
jest cudny.