Niestety prawda, ale czy coś jeszcze można zrobić? Trzeba próbować...hania pisze: Nikt też nie zagwarantuje sukcesu nawet przy ciężkiej, cierpliwej i konsekwentnej pracy.
Napisałem co mi przyszło do głowy żeby pomóc - może jeszcze ta kamizelka da jakiś argument.... Filmików nie widziałem, skoro tak to faktycznie zbyteczna praca.hania pisze: Kleo przychodzi do nas na szkolenie i jest najlepiej pracującym w grupie psem. Psem po którym widać, że właściciel pracuje z nim nie tylko w czasie spotkań z nami ale także miedzy szkoleniami. Jaki jedni z niewielu naszych kursantów wykorzystali też dodatkowy czas na indywidualne konsultacje. Był zalecony trening klatkowy, zmiana diety, jest stosowany DAP. Teraz doszły środki poprawiające nastrój. Sygnał braku kontaktu w tym przypadku raczej się nie sprawdzi bo Kleo jest przyzwyczajona, że nie zawsze przebywa z właścicielami (sypia na innym piętrze). Podobnie jak zmiana rytuału, ponieważ jak pokazały filmiki jej zachowanie nie jest zrytualizowane.
Skoro znasz sukę osobiście to na pewno masz zdecydowanie więcej do powiedzenia o niej i o tym co warto robić, co się ewentualnie może sprawdzić a co nie

Pozdrawiam