Młody pies w typie ogara w schronisku w Nowym Targu
Re: Młody pies w typie ogara w schronisku w Nowym Targu
Oczywiście mnie też podliczcie do zrzutki.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
ja tylko szybciutko
przepraszam, ze nie odbieralam, ale zostawilam tel w samochodzie, a potem juz bylo zbyt pozno, zeby oddzwaniac.
Napisalam PW do Ani W i w miare swoich mozliwosci odpowiedzialam na pytania (nie wiedzialam, ze na watku jest taki ruch).
Jutro AniaB jedzie do schroniska po psiaki, jezeli zdecydujecie sie na wyciagniecie tego psa bardzo prosze o tel. Ania wyjezdza ok 9-10ej. Trzeba bedzie rowniez sprawdzic, czy psiak nadal jest.
Psiak sprawia wrazenie spokojnego i opanowanego. Nie jest szczekliwy, wiec chyba tylko dlatego jeszcze nie siedzi u jakiegos gorala na lancuchu i nie zainteresowal sie nim zaden mysliwy. Akurat ten pies jest w przyzwoitym boksie, jego kolegi juz nie ma, wiec bude ma teraz tylko dla siebie.
Psy jedza kasze (ale jak widac on ja chyba dobrze toleruje), nie maja kontaktu z czlowiekiem, w razie potrzeby do psa podchodzi sie z chwytakiem, w schronisku nie ma wolontariatu. Schronisko jest prywatne.
mam jeszcze takie zdjecia (z tego samego dnia, co zdjecie z pierwszej strony)

przepraszam, ze nie odbieralam, ale zostawilam tel w samochodzie, a potem juz bylo zbyt pozno, zeby oddzwaniac.
Napisalam PW do Ani W i w miare swoich mozliwosci odpowiedzialam na pytania (nie wiedzialam, ze na watku jest taki ruch).
Jutro AniaB jedzie do schroniska po psiaki, jezeli zdecydujecie sie na wyciagniecie tego psa bardzo prosze o tel. Ania wyjezdza ok 9-10ej. Trzeba bedzie rowniez sprawdzic, czy psiak nadal jest.
Psiak sprawia wrazenie spokojnego i opanowanego. Nie jest szczekliwy, wiec chyba tylko dlatego jeszcze nie siedzi u jakiegos gorala na lancuchu i nie zainteresowal sie nim zaden mysliwy. Akurat ten pies jest w przyzwoitym boksie, jego kolegi juz nie ma, wiec bude ma teraz tylko dla siebie.
Psy jedza kasze (ale jak widac on ja chyba dobrze toleruje), nie maja kontaktu z czlowiekiem, w razie potrzeby do psa podchodzi sie z chwytakiem, w schronisku nie ma wolontariatu. Schronisko jest prywatne.
mam jeszcze takie zdjecia (z tego samego dnia, co zdjecie z pierwszej strony)

................
Mnie też liczcie.
Mam jeszcze kilka rzeczy na bazarek, jestem teraz w domu to w najbliższym czasie zorganizuję.
Mam jeszcze kilka rzeczy na bazarek, jestem teraz w domu to w najbliższym czasie zorganizuję.
Byleby w sercu ciągle maj!
My też jakiś mały grosik wyślemy.
Pozdrawiam Gosia
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja wprawdzie jestem fahofcem od hodofli i na adopcjach się nie znam ale mogę teraz dać 50 a potem co miesiąc jakiś grosz na tego małego. Poproszę tylko dokładne namiary na ten dom tymczasowy. Mam dziwny uraz do tego typu instytucji. Czy jest legalny tzn. zarejestrowany itp?
Skoro tego póki co łatwiej logistycznie ogarnąć to ja po przemyśleniu wzięłabym go na tymczas.
Finansowo nie zadeklaruję się w tym miesiącu ale mam fajną skórzaną obrożę i smycz na bazarek
Finansowo nie zadeklaruję się w tym miesiącu ale mam fajną skórzaną obrożę i smycz na bazarek

No nie - nie do siebie
Forumowo bym wzięła

Forumowo bym wzięła

qzia
to jest sprawdzony dom niedaleko Krakowa.
Obecnie przebywa tam Karo z Olkusza, którego też wspomogliśmy.
Jeśli piesek będzie już w DT mogę w jakiś dzień do niego podjechać z Gosią Sarabandową
To co ???? klepać miejsce w DT ? i zabieramy go jutro ?
to jest sprawdzony dom niedaleko Krakowa.
Obecnie przebywa tam Karo z Olkusza, którego też wspomogliśmy.
Jeśli piesek będzie już w DT mogę w jakiś dzień do niego podjechać z Gosią Sarabandową

To co ???? klepać miejsce w DT ? i zabieramy go jutro ?