z Zatrzebia miot"W" HUBA Olfactus/SOKÓŁ ze Stadniny Cisowiec
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: z Zatrzebia miot"W" HUBA Olfactus/SOKÓŁ ze Stadniny Cisowiec
Watra z Zatrzebia tys piknie 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1e2w3a
- Kontakt:
No to jeszcze takie:
Waszmość, Włościanka, Wstążka, Wstęga, Ważka, Wilma, Wilnianka, Wilia, Wiorsta, Wielki Wóz, Waleczny Wiesiek
Waszmość, Włościanka, Wstążka, Wstęga, Ważka, Wilma, Wilnianka, Wilia, Wiorsta, Wielki Wóz, Waleczny Wiesiek
- ania N
Wybaczcie prywatę ale - Jacek a czego ty nie pracujesz tylko za mnie imiona wstawiasz?
Geograficznie tyle rzek było a naszej Wisły nikt nie uwzględnił? Może być: Wisła, Wisełka

Geograficznie tyle rzek było a naszej Wisły nikt nie uwzględnił? Może być: Wisła, Wisełka

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Wolna, Wierna, Warta, Witka
- kasianiolek
Wśród moich pomysłów była Wisła i Wisełkaania N pisze:Geograficznie tyle rzek było a naszej Wisły nikt nie uwzględnił? Może być: Wisła, Wisełka

A Witka, to jedno z pierwszych imion jakie powstało i chyba ono zadecydowało, że cały miot będzie na W:), ale jeszcze nie jestem pewna, czy któryś piesek to imię otrzyma.kasiawro pisze:Wolna, Wierna, Warta, Witka
Wiosna i Wrzos, to też jedne z tych, które bardziej lubiękasiawro pisze:Wrzos z Zatrzebia i Wiosna bardzo pozytywne i ciepłe jak Ewa napisała.

Mam znajomego Wiesia, ciekawe co by na to powiedział1e2w3a pisze:Waleczny Wiesiek

Ale myślę, że będę wybierać wśród tych imion, które się łatwo woła.
Jeszcze ok. 5 tygodni mam na myślenie. Póki co Huba jeszcze szczupła, może będziemy mieć niepowtarzalną okazję zobaczenia GRUBEJ Huby, na razie apetyt ma (no po za dzisiejszym śniadaniem), i jakoś mniej chętnie na dwór wychodzi, ale w takie mrozy, wcale jej się nie dziwię

Myślę, że minę miałby podobną jak pan Rysiu stojący pod zagrodą w Wierzchowiskach podczas gdy qzia w środku na całe gardło krzyczała " Rysiek do mnie!"kasianiolek pisze:Mam znajomego Wiesia, ciekawe co by na to powiedział1e2w3a pisze:Waleczny Wiesiek![]()

Aż się biedak napić musiał... Dwa razy! 

Byleby w sercu ciągle maj!
Gratulujemy i życzymy dużo zdrówka przyszłej mamie
Ładne zdjęcie bardzo zgrabnej Hubki
Prosimy o kolejne... Trzymając kciuki, będziemy się zachwycać jak to jej pięknie ta nienaganna figura mija
A ta Wasza literka "W" to wyzwanie dla kreatywnych umysłów

Ładne zdjęcie bardzo zgrabnej Hubki

A ta Wasza literka "W" to wyzwanie dla kreatywnych umysłów

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
A to się Huzarowi życie poprzestawia.
Będzie się miał z tym całym towarzystwem. Może jakiś Wariat lub Wkurzacz się trafi?
Kasia

Kasia
- 1e2w3a
- Kontakt:
A to zdjęcie nr 2 Huby (Huba w oczekiwaniu na randkę), czy nie było robione gdzieś nad Odrą? Ten zamglony, czerwony budynek w tle przypomina mi gmach Muzeum Narodowego we Wrocławiu.