Ja się zgadzam ale czy tam będzie napisane jaki to pies ?zybalowie pisze:To teraz pozostaje mi jeszcze zapytać, kto z was zgodzi się, aby wizerunek jego psa ozdobił stronę internetową? Bo potrzebujemy zdjęć i chcielibyśmy podkraść kilka z ogarkowa

Ja się zgadzam ale czy tam będzie napisane jaki to pies ?zybalowie pisze:To teraz pozostaje mi jeszcze zapytać, kto z was zgodzi się, aby wizerunek jego psa ozdobił stronę internetową? Bo potrzebujemy zdjęć i chcielibyśmy podkraść kilka z ogarkowa
To twoim zdaniem mogę mieć poglądy ale skoro są inne niż głoszone przez ciebie to powinienem zostawić je dla siebie i siedzieć cicho.zybalowie pisze:Zbyszku, rozbraja mnie chwilami ostentacja z jaką lubisz demonstrować swoje poglądy![]()
Jeśli proszę o zgodę, to wydaje mi się oczywiste, że wykorzystam zdjęcia tylko tych osób, które ją wyrażą.
I co, zobaczyłbyś logosa i pozwał mnie do sądu za to, że grzbiet przypomina Balta?Szkoda, że wcześniej nie napisano do czego to będzie wykorzystane
Jesteś niepoważny, przepraszam.
zybalowie pisze:Bardzo dziękuję za wszystkie foty. Snadnie pomogły skonstruować logosa dla MzO:
To teraz pozostaje mi jeszcze zapytać, kto z was zgodzi się, aby wizerunek jego psa ozdobił stronę internetową? Bo potrzebujemy zdjęć i chcielibyśmy podkraść kilka z ogarkowa
Jasne, że takBasiaM pisze: Ja się zgadzam ale czy tam będzie napisane jaki to pies ?
Moim zdaniem nie powinieneś ich wtrącać w każdy możliwy wątek. Tak, już wiemy, nie lubisz polowań. Powiedziałeś to już kilka razy. Chcesz, żebyśmy zrozumieli bardziej? Bardziej się nie daTo twoim zdaniem mogę mieć poglądy ale skoro są inne niż głoszone przez ciebie to powinienem zostawić je dla siebie i siedzieć cicho.
Hihi mi też tego zabrakło ale nie chciałam się czepiaćAnia W pisze:A może zrobić białą kreskę podkreślającą kształt ogarzego ucha?
Ależ proszę bardzo, nie krępujcie sięzybalowie pisze:Bardzo dziękuję za wszystkie foty. Snadnie pomogły skonstruować logosa dla MzO:
To teraz pozostaje mi jeszcze zapytać, kto z was zgodzi się, aby wizerunek jego psa ozdobił stronę internetową? Bo potrzebujemy zdjęć i chcielibyśmy podkraść kilka z ogarkowa