Trzy na żywo i to po kilka razy. Czwartą, bodajże z Poznania, na liście gończym jako uciekinierkę

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Ty mnie nie przepraszaj, bo nie masz za co, tylko odpowiedz na pytanieAszemi pisze: Malgosiaczek_27KasiaRhaniaEiMIkasiawro
Przepraszam Was wszystkich że nie potrafię tak ładnie składać zdań i zostawiam Wam szerokie pole do domysłów i interpretacji, to gdzieś tam zawsze był mój problem. Postaram się lepiej dobierać słowa.
Inteligentna jestem, ho ho... Przy kolejnym podejściu wreszcie zrozumiałam "na liście gończym"ZbyszekC pisze:Ja widziałem 4.![]()
Trzy na żywo i to po kilka razy. Czwartą, bodajże z Poznania, na liście gończym jako uciekinierkę
Sławku założę się, że nie chciałbyś na forum przeczytać, że twój miot to marne ogary....a uwierz mi, że wśród PKR też nie same gwiazdyIza i Sławek pisze:Aniu, przesadzasz![]()
Każda krytyka może być dla rasy pożyteczna. Czasami trzeba dosadnie określić stanowisko.
Samymi zachwytami daleko nie zajedziemy.
Ja osobiście wolałabym kilku przekonanych niż obrażonych....Iza i Sławek pisze: Wolę kilku obrażonych niż Ogara ze stojącymi uszami i kręconą sieścią
S.